Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
за супа или?
--- надополнето: 13 април 2013 во 03:41 ---

за супа или?
кафена лажица / teaspoon.

images

за супа или?
--- надополнето: 13 април 2013 во 03:41 ---

за супа или?
Абе и супена да сркаш не умираш што си се уплашил толку, креатин е не е страшно.

Безвезе ти е прашањето. Па зависи што мериш, не е исто да мериш лажичка шеќер во прав и лажичка мед.
пишано си е дека е креатин.....си скокал редови
Абе и супена да сркаш не умираш што си се уплашил толку, креатин е не е страшно.
имам некој проблеми со срцето затоа ми е битно да не ми дава премногу енергија од она што можам без креатин да го направам бидејки е преоптеретување за срцето.

пишано си е дека е креатин.....си скокал редови

имам некој проблеми со срцето затоа ми е битно да не ми дава премногу енергија од она што можам без креатин да го направам бидејки е преоптеретување за срцето.

Знам дека е креатин и ти одговорив веќе еднаш на претходната страна, бидејќи по игра на случај дома имам и супена лажица, и креатин, и дигитална вага така да измерив и ти кажав дека е 3 гр, преку глава 4гр ако го тапкаш одозгора рамна лажичка. Инаку креатинот не е стимулатор како кофеин, теофилин, ефедрин и др па да се грижиш за срцето преку негово дозирање

За бубрезите - до негде
за срцето - ич

ок али гледам дека други пишале дека рамна е 5 гр ..но чим си измерил ке ти верувам тебе.....иначе не сум навлезен толку за да знам но како што мислам,логички чим ти дава повеке енергија и можеш повеке да креваш е додатно оптеретување и треба да испумпува повеке крв поголем напор..

ок али гледам дека други пишале дека рамна е 5 гр ..но чим си измерил ке ти верувам тебе.....иначе не сум навлезен толку за да знам но како што мислам,логички чим ти дава повеке енергија и можеш повеке да креваш е додатно оптеретување и треба да испумпува повеке крв поголем напор..

Има некоја поврзаност и со срцето креатин, не во насоката што ти ја кажа, зошто во суштина највеќе крв срцето ќе испумпува кога правиш кардио не кога тренираш со тегови, но задршката на вода во мускулатурата го крева крвниот притисок за околу 5мм ама исто ќе го крене и 3гр исто и 20гр креатин

Чуда напраиле луѓево со тоа дека креатинот е хемија и дека не е здраво за срце,бубрези и слично.И јас порано ко дете кога идев у теретана истото си го мислев,дека креатинот е хемија и дека нема да ти се дига и дека ќе ти се смали курот :D Денес имаш интернет и можеш да прочиташ се во врска со сите суплементи и стероиди.

Значи креатинот е природен суплемент и НЕ Е ХЕМИЈА! Протеинот е ХРАНА!

Единствено нешто што е хемија се стероидите.

Ве молам дајте проширете низ луѓево што всушност е креатинот.

Мајка ми доаѓа избезумена пошто некоја нејзина колешка и кажала дека некое дете од Аеродром умрело од тоа што земало креатин(Horse power).Еве уште ми мрчи коа ќе се напијам Jack за пред тренинг.

Неинформираноста е страшна работа,и јас бев таков во средно школо,се додека не почнав да читам,да прашувам поискусни вежбачи.

Чуда напраиле луѓево со тоа дека креатинот е хемија и дека не е здраво за срце,бубрези и слично.И јас порано ко дете кога идев у теретана истото си го мислев,дека креатинот е хемија и дека нема да ти се дига и дека ќе ти се смали курот :D Денес имаш интернет и можеш да прочиташ се во врска со сите суплементи и стероиди.

Значи креатинот е природен суплемент и НЕ Е ХЕМИЈА! Протеинот е ХРАНА!

Единствено нешто што е хемија се стероидите.

Ве молам дајте проширете низ луѓево што всушност е креатинот.

Мајка ми доаѓа избезумена пошто некоја нејзина колешка и кажала дека некое дете од Аеродром умрело од тоа што земало креатин(Horse power).Еве уште ми мрчи коа ќе се напијам Jack за пред тренинг.

Неинформираноста е страшна работа,и јас бев таков во средно школо,се додека не почнав да читам,да прашувам поискусни вежбачи.
Прати го видеово :P

Вака сега,значи сакам да почнам со
4.jpg

и ме интересира дали некој до сега го има користено? Едниствено ме интересира дали овој термогеник би штетел на срцето што мислам и дека нема потреба од тоа само еве баш би сакал да прочитам нешто за тоа....http://www.grenadefatburner.com/ingredients/ Ова се состојките што ги содржи ова....

Значи ок е имам читано илјада вакви статии единствено би прифатил кога некој би ми кажал онака од своето искуство....
Сум користел милион фат бурнери и немаат никаков ефект кон подобрување на естетиката.
Таа статија има факти а јас ти дадов дека без добра исхрана и добар дефицит се е отидено во шољата..

Значи исхраната средена,тежински тренинг 5-6 пати во неделата исто толку и кардио...Тренингот е помалиот проблем ме интересира дали барем малку делуваат овие...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom