Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Biljbilj08
Магнезиум на хансал за џвакање земам, цинк имам купено пакетче 100 таблети и не само Б6 туку Б комплекс зашто Б витамините многу подобро реагираат кога се во синергија + на ова имам додадено фолна киселина и омега3 а ми фали и некој антиоксиданти да искомбинирам :)

да исто така пиам и Омега 3 тоа ке ми биде плус,.. а тоа фолна киселина колку му е цената и колку таблети да земам?

да исто така пиам и Омега 3 тоа ке ми биде плус,.. а тоа фолна киселина колку му е цената и колку таблети да земам?
Пакување е 20 таблети по 5mg, доволно е по една околу 40 денари е кутија. Иначе сетоа тоа пола саат до саат пред спиење само да не си ептен тазе јаден.

или ако земаш б-комплекс побарај дали имаат заедно со фолна што се, последниот пат налетав на такви во аптека.

Кој веј е моментално најефтин, има ли некоја промоција или слично?

Па и мене повекје ми факја око на калифит за слични пари повекје добиваш, а и пробан ми е и супер резултати имав.

Вака,сакам да качам едно 10 кила,па се одлушив да зеам гејнер.Колку дози ке ми требаат за да ја остварам целта и дали е можно секако,и ако може да ми препорачате некој квалитетен гејнер,да не речам најдобриот,парите не се проблем.
Фала однапред :)

Вака,сакам да качам едно 10 кила,па се одлушив да зеам гејнер.Колку дози ке ми требаат за да ја остварам целта и дали е можно секако,и ако може да ми препорачате некој квалитетен гејнер,да не речам најдобриот,парите не се проблем.
Не фрлај пари за гејнер, земи веј протеин, путер од кикиритки, компири, ориз, декстроза...
Подели 5 оброци во денот и во секој оброк комбинирај протеини со јаглехидрати. Пролистајги темивеи на форумов, ќе најдеш еден куп корисни совети.

А ако си се решил да земаш гејнер и не ти се проблем парите тогаш земи го овој

optimum_nutrition_pro_complex_gainer_9.8lbs__23367_zoom.jpg

Никој нема да ти даде точен одговор. Ако не јадеш доволно и гејнер да земеш може да не качиш ни кило. Од друга страна пак ако почнеш да јадеш многу и плус ако земеш гејнер може и 20кг да качиш се е релативно. Убаво ти кажа deXterche подобро земи си веј и јади чиста храна, а ако веќе те толку мрзи да јадеш земи гејнер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom