Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Да пишеше малце порано немаше да го земам. Јбг, ќе го истерам до крај сеа.

Овој е на велија рамковски протеинот ад астра. Тоа е од неговата фирма натура терапи.

Овој е на велија рамковски протеинот ад астра. Тоа е од неговата фирма натура терапи.
Еднашка зедовне со другар ајде да пробаме, исто ко песок од грција да пијаме со вода...1 доза и заврши во канта

Секој креатин има таков вкус како песок.
Моја препорака е Creapure да има на самата амбалажа. Тоа ви е гаранција дека е направен во Германија, дека е тестиран на тешки метали и дека е чист. На самото знакче Creapure(зелена батерија) има код кој на официјалната страна ако го напишеш ќе ти даде дали е фејк или не.

И така се пие по 5грама на ден, не е лошо да дадете 500 денари повеќе за квалитет, барем да знаеш што буташ во себе

Препорака за протеин со добар сооднос цена-квалитет? Во благодарам.
Последно земав Syntha-6 edge со 24г протеин и 1г шеќери во една мерица, а и вкусот е врв. Досега највкусен протеин...

Производите на Applied Nutrition се исто така гаранција за чист производ и дека се лабораториски тестирани. Ако не ви се дава нешто повеќе пари за креатин со Creapure назнака тогаш Micronized Creatine Monochydrate на Applied Nutrition е иста замена за помалку пари.

Последно земав Syntha-6 edge со 24г протеин и 1г шеќери во една мерица, а и вкусот е врв. Досега највкусен протеин...
Ако не се лажам има доста масти во една мерица што го прави дупло по калоричен од обичен веј. Не сум 100% сигурен за информацијава бидејќи одамна го користев, ама се така ми се врти во глава. Вкус реално милкшејк, доста добар.

Ако не се лажам има доста масти во една мерица што го прави дупло по калоричен од обичен веј. Не сум 100% сигурен за информацијава бидејќи одамна го користев, ама се така ми се врти во глава. Вкус реално милкшејк, доста добар.
Во Syntha-6 edge шо го користам има 3,6г масти во една мерица, а во обичниот Syntha-6 има 6,5г масти.

Back
На врв Bottom