Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е штетно/корисно да се пие ги пијам понекогаш, бидејки слушам шумечите биле многу штетни?
http://www.alkaloid.com.mk/content/images/2016/magnezium-packshot-02.png[DOUBLEPOST=1516129446][/DOUBLEPOST]Дали е штетно/корисно да се пие ги пијам понекогаш, бидејки слушам шумечите биле многу штетни?

http://www.alkaloid.com.mk/content/images/2016/magnezium-packshot-02.png

Прегледај го приврзокот 183853 еве денес како заврши протеинот од my protein impact whey 2kg. И гејнерот шо го кипив на акциа 3000денари 6кг. 1 ден нема од ко е земен. Причината е: пролив,гадење,поспаност,нагло паѓање на апетитот,надуеност на стомакот,прдење без престан. Евтиното носи лоши последици. Досега сум немал ниту еден ваков проблем се до денес. Чкарт роба и без размислување ги зедов.
Не лажи кокаин е ова

Дали е штетно/корисно да се пие ги пијам понекогаш, бидејки слушам шумечите биле многу штетни?
http://www.alkaloid.com.mk/content/images/2016/magnezium-packshot-02.png
Ова не се шумечи, ова е во прашкаста форма и се истура директно во уста. Не е штетно.
Имам читано дека не е здраво прекумерна консумација на прашоци за бубрезите, но една ваква кесичка на ден е сосема безопасна. Јас ги користам истиве. Далеку од многу штетно. ;)[DOUBLEPOST=1516132902][/DOUBLEPOST]
1 ден нема од ко е земен. Причината е: пролив,гадење,поспаност,нагло паѓање на апетитот,надуеност на стомакот,прдење без престан.
Сигурен си дека ти е од нив? Само 1 ден си ги користел. :unsure: Да не се погодило да си јадел нешто баш тој ден...

Ова не се шумечи, ова е во прашкаста форма и се истура директно во уста. Не е штетно.
Имам читано дека не е здраво прекумерна консумација на прашоци за бубрезите, но една ваква кесичка на ден е сосема безопасна. Јас ги користам истиве. Далеку од многу штетно. ;)[DOUBLEPOST=1516132902][/DOUBLEPOST]
Сигурен си дека ти е од нив? Само 1 ден си ги користел. :unsure: Да не се погодило да си јадел нешто баш тој ден...
My protein go piev 2 nedeli a gejnerot 1 den. 4 pati se napiv od gejnerot i 4 pati vo vc me spotara isto i od proteinot osejkav i gadenje nagon za povrajkanje mi se namali apetito. Eve sega negipijam nemam nisto. :) jadam sekoj den isto: pilesko telesko oriz ovez badem lesnik osven to nejadam nisto drugo.

My protein go piev 2 nedeli a gejnerot 1 den. 4 pati se napiv od gejnerot i 4 pati vo vc me spotara isto i od proteinot osejkav i gadenje nagon za povrajkanje mi se namali apetito. Eve sega negipijam nemam nisto. :) jadam sekoj den isto: pilesko telesko oriz ovez badem lesnik osven to nejadam nisto drugo.
Само се мачиш, земи јади како што треба и не се заебавај со прашоците.

Само се мачиш, земи јади како што треба и не се заебавај со прашоците.
Планирав само една доза да имам за на работа за втора пауза пошто немам време да јадам. Ке пробам нешто со домашни намирници да не е без ич:pijanco:

Од кај ги зема?

Од кај ги зема?
my protein го зедов од брутал а гејнеров е нов за амерички пазар али вкусот мава исто како гејнерот онај нај евтиниот 900 денари што е 2 кг. слабо внесувам јаглени хидрати пошто немам време да варам ориз или компир а месото го земам готово печено. ме убедуваше продавачот дека е со врвен квалитет а испадна сранје :D

Земав трибулус про од мупротеин.
Првата недела осетив зголемено либидо, ама од втората недела имам многу намалено либидо.
Дозирањето 2 капсули дневно.

Имал некој сличен проблем?

Земав трибулус про од мупротеин.
Првата недела осетив зголемено либидо, ама од втората недела имам многу намалено либидо.
Дозирањето 2 капсули дневно.

Имал некој сличен проблем?
Повеќе фактори играат улога, ако си имал промена некоја како стрес, алкохол, крвен притисок и слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom