- Член од
- 5 јули 2008
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 41
Значи сакам да купам автомобил од 2005 па се мислам кој да го земам од овие помош неможам да се одлучам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па земи ги и двата ако не можиш да се одлучишЗначи сакам да купам автомобил од 2005 па се мислам кој да го земам од овие помош неможам да се одлучам
Значи сакам да купам автомобил од 2005 па се мислам кој да го земам од овие помош неможам да се одлучам
Za dvata nema se pari inace za edniot se ima druze samo mene me interesira dali ima nekoj iskustvo so bilo koj od dvata pa da mi kaze slabi ili dobri strani od bilo koj od dvata,i jas bi za bmw samo se mislam i nemozam da se odlucamСамиот рече ,,нема се пари " е па тогаш удирај математика кој е повеќе за ефтино одржување
меѓу тие WV & BMW
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
И двата сум ги пробал. BMW-то е помоќно и повеќе опрема би требало да има, ама ако зборуваме за вкус, мене ми е грдо ужасно. Пасатот е поубав и во ентериерот, ама има послаб мотор и за нијанса помалце опремен.Za dvata nema se pari inace za edniot se ima druze samo mene me interesira dali ima nekoj iskustvo so bilo koj od dvata pa da mi kaze slabi ili dobri strani od bilo koj od dvata,i jas bi za bmw samo se mislam i nemozam da se odlucam