Bloodhound Gang во Скопје!!!

• Креатор на темата Креатор на темата neo-geo
  • Време на започнување Време на започнување
neo-geo напиша:
Четврта тема по ред :icon_lol:

А шо ги пуштија во продажба картите???? Одма идам да зиам!

eхеее од први се пуштени, ја бев прв што купи :))))))

:aplauz: The Bad Touch
babsy напиша:
До тогаш, повторете ги добро познатите рефрени:
You and me baby ain’t nothing but mammals, so let’s do it like they do on the Discovery Channel…
-----------------------------------------------------------------
Do it again now
You and me baby ain't nothin' but mammls
So let's do it like they do it on the Discovery channel!
Gettin' horny now...........

:je: UHHH ne mozam da docekam,do svirkava,ke bide kanon ah ah ah!

кој ќе иде убаво ќе си помине и кој ќе преживее утре ќе им раскажува на другите како било
јас идам

Ја си купиф карта, траалалалалалалаааа

Аууу какво шоу!!!!
ЦИРКУСССССССССССС
За инат не даам детаљи, нека пукнат оние што не дојдоа, никогаш не сум се забавувал на овој начин на еден концерт.

Tonchie напиша:
Аууу какво шоу!!!!
ЦИРКУСССССССССССС
За инат не даам детаљи, нека пукнат оние што не дојдоа, никогаш не сум се забавувал на овој начин на еден концерт.
Само еден слободен квотец:

Jimmy Pop is homosexual. He is faggot. He is peder. He is the biggest peder in the world. He is peder just like Trifun Kostovski.

Политичка некоректност - еден тон.

И повраќање поголемо од Тончи и мене заедно.

На другариве мои сеуште не им се верува дека типов коа кажа да ти се мочам у песмата (Од депеш мод) дека стварно ќе го напраи тоа, и плус у капата му мочаше, и овој ја стаи после на глааа.

Mozhebi imalo dobri kocerti vo Skopje, ama show kako ova... teshko.
Choekot mochashe na scena be eeeeeeeeeeej...

тоа у македонија не се гледа често :)

али изјавите беа крвишта.. македонија е најубавиот град во грција :)

мене уште не ми се верува јегермајстерот како го натегна.. па после немало да повраќа..

а типот шо го реметеа (оној, на рамења стоење, 20 евра, ти текиња), ми е од маало.. само ќе му кажам „пер гаќите од баба ти да не се?” :)

а една европска метал песна МАЈЛА ХИ МАЈЛА ХО..

и Нинајна химната :)

Читаф едно интервју со момциве, викаат дека ептен им е мерак коа настапуваат у Европа, па очигледно ептен добро се припремиле. И нормално, максимално политички некоректни!!!
А и типот коа веќе симна панталони, и гаќи нека симне бре, цар ќе беше, вака сите го памтат по партизанска гаѓа!!!

Топло пиво!
Многу деца!

Али шоу у пм, луди се 100%, браво за литиум, се надевам ова ке биде почеток на носење на добри бендови. Браво и за тоа како звучат во
живо, како цд да беше пуштено, професионалци нема шо.

Kolku dolgo cekav i konecno gi nacekav a be ludo show pa toa mocanje pa zborenje gluposti a be carski. E toa e dobra zabava a ne nekoj usran dj od argentina.

:olee::pehar::cuc::kez::ojea::party3:

Wow ej...najbolje beshe...kakvi ludaci ne mi se verue:)Mi se svigjashe sho i vo forma na provokacii naucile nesho za nas..:bravo:
Super si pominav:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom