Bloodhound Gang во Скопје!!!

• Креатор на темата Креатор на темата neo-geo
  • Време на започнување Време на започнување

neo-geo

The Empire Strikes First!
Член од
17 август 2005
Мислења
500
Поени од реакции
2
Веб-сајт
www.skopjewifi.com
Bloodhound Gang

Предвесниците на популарните JACKASS, контроверзните, експлицитните, налудничави Bloodhound Gang доаѓаат во Скопје. Спремете се, на 21 Јуни на Скопското Лизгалиште во склоп на нивната светска турнеја по повод промоција на новиот албум “Hefty Fine“, а само неколку дена после настапите на фестивалите Рок ам Ринг и Рок им Парк да присуствувате на концерт каков не сте ни замислувале дека ќе гледате. Настап полн со шокови, изненадувања, лудории, инзворедна музика... Башка влезница само 300 денари бидејќи Литиум слави 10 годишница со вас!
Прогнозерите најавуваат убаво време, Ние гарантираме забава до бесвест (Нови дечки)!!!
До тогаш, повторете ги добро познатите рефрени:
You and me baby ain’t nothing but mammals, so let’s do it like they do on the Discovery Channel…

Апостолките во раце се глеаме на Скопско лизгалиште.

bhg001.jpg

Yeaaahhhhhhhh!!!!! :je:

NightFuneral напиша:
Of mori majko...ke ima neso predgrupi!??interesni!!??...

Да бе, фински дет метал бенд :icon_roll ......ако сакаш нешо конструктивно да пишеш, пиши, ако не..... :bip:

YESSSS

neo-geo напиша:
Предвесниците на популарните JACKASS, контроверзните, експлицитните, налудничави Bloodhound Gang доаѓаат во Скопје. Спремете се, на 21 Јуни на Скопското Лизгалиште во склоп на нивната светска турнеја по повод промоција на новиот албум “Hefty Fine“, а само неколку дена после настапите на фестивалите Рок ам Ринг и Рок им Парк да присуствувате на концерт каков не сте ни замислувале дека ќе гледате. Настап полн со шокови, изненадувања, лудории, инзворедна музика... Башка влезница само 300 денари бидејќи Литиум слави 10 годишница со вас!
Прогнозерите најавуваат убаво време, Ние гарантираме забава до бесвест (Нови дечки)!!!
You and me baby ain’t nothing but mammals, so let’s do it like they do on the Discovery Channel…

bhg001.jpg

Od kaj zanes deka idat? Ako idat zakon kje bide ludo!!!!!!!:je:

neo-geo напиша:
Да бе, фински дет метал бенд :icon_roll ......ако сакаш нешо конструктивно да пишеш, пиши, ако не..... :bip:

BAcko istoto i za tebe...:bip::bip::bip:

neo-geo напиша:

bhg001.jpg

I ova treba da e pesna....???? Hey let's fuck like animals....dajte malku nesto POKONSTRUKTIVNO....:bip:

The_Grim напиша:
I ova treba da e pesna....???? Hey let's fuck like animals....dajte malku nesto POKONSTRUKTIVNO....:bip:
:oftopic: кај си бе ти цело време нек си е*е векот те снема апнсс

eve me be per...neso ne mi se doagjase nekoe vreme na forumot....poso nesto site velea ke me tepaat...ne znam.... :pos: :pos:.....inaku i nemav vreme...skolo ispiti, kolokviumi, takvi raboti...sekojdnevie...so si prajte vie?

Bloodhound Gang

Рапкорците на 21 јуни у Скопје.........

BLOODHOUND_GANG_fgl99_01C_50.jpg
BLOODHOUND_GANG_fgl99_02C_50.jpg

bloodhound_gang2.jpg

BHG01.jpg

влезница, 300 денари..

Озбилно???
Овие беа тие што имаа една песна:
You and me baby ain't nothing but mammals
so let's do it like they do on the Discovery channel...?

Они се еден од бендове моја рана младости......
Ваљда че идам да ги видам.....:pipi:

Dear Chasey Lain
I wrote to explain
I am your biggest fan
Ихаааааааа
момциве се ептен луди, се надевам ќе напраат арен концерт.
обавезно идам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom