Блокирана ФБ страна поради никаква причина

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
Веб-сајт
www.nepokor.org
Здраво веќе неколк месеци ми е блокирана ФБ страна од срана на ФБ. Страната имам 1.5 к не дека е којзнае колу ама ок ми беше за тоа што ми беше наменета. Страната беше на друг профил ја префлив на мојот, ја преименував и една единствена содржина ставив и ФБ ми ја блокира, им се пожалив на ФБ но немам никаков одговор од нив! Има ли некој претстава зошто?

Ваљда мислат дека си ја препродал, си сменил „сопственик“ и име и тоа им е сомнително.
Сигурно ќе ти дадат одговор а ако е се' во ред, ќе ти ја вратат.

Сељаци, ти викам една содржина само што споделив. Па што им е гајле дали сум ја земал од друг профил. Тоа им е легална опција јас не сум им прекршил никакво правило нивно. Криво ми е таман се израдував што ја си ја најдов со толку лајкови зошто и ја имав заборавено и оп ми ја блокираа. Не за друго не можам повеке од 200 лајкови да соберам од нова, и со она ако сакам да се ракламирам на многу малку лудје ми излегува за 1 долар.

Ако продаваш дојаве из клуба ќе ти ја блокираат :icon_lol::icon_lol:

Сигурно си сменил и име на страната не само сопственик/админ. Така ти оди тоа, страната била едно и луѓето ја сакале, си дошол си сменил ти и на прва објава некој од тие што ја сакале старата не им се допаднало тоа новото и оп те пријавиле. пример еве лупам, имаш стара страна фан клуб за реал, идеш ти и менуваш дека од сега е за барселона и пушташ нешто за нив, старите фанови не им се допаѓа и пријава на фб, тебе те блокираат и решен проблем чао пријатно :)

Да тоа направив, и чаре нема? Да ја заборава?
па пробај убедувај се со фб дека не си ја хакирал или слично ама не верувам дека ќе сменат мислење и одблокираат ама за проба пари не земаат па пробајсе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom