Блогови

• Креатор на темата Креатор на темата RICK
  • Време на започнување Време на започнување
сакајќи да направам добро дело, по грешка му даов на капетанот лоша репутација.
Locutus of Borg, прими ги моето најискрено „извини”, или и ти бапни ми го за возврат.

Офчар напиша:
Locutus of Borg, прими ги моето најискрено „извини”, или и ти бапни ми го за возврат.
Јас му дадов добра, значи автоматски твојата се „пребива“.

Него слушнав нешто го имало МакНБА во утрешниот број на Време :wink:
Честитки.

абе чеј, да го видиме на маса или шпиунски у трафика, па ќе се фалам!

Офчар напиша:

Шо збориш бе? Шо, кај, како? :)

НБА Македонија

Поради интересот на нашата јавност за спортот, понудата на содржини од оваа област на локални јазици е од голема важност. Според истражувањата на „Метаморфозис”, повеќе од 67 отсто испитаници велат дека повеќе би користеле Интернет ако има содржини на македонски. Затоа, значењето на блогот за НБА го надминува фактот што се работи за добродизајниран, често освежуван веб-сајт со растечка посетеност. [/FONT][/COLOR]Без разлика дали трае сезоната или не, на него има актуелни и духовито напишани стории, потпомогнати со релевантни фотографии и со фотомонтажи. Полезна е и напомената дека се работи за „неофицијален блог и ниедна информација не е потврдена”. Едновремено, информациите презентирани во написите изгледаат валидни и изобилуваат со статистички и со историски податоци за лигата и за играчите.
Автори на блогот се симпатичните Анастас Вангели и Енес Каракаш. Вангели е познат во блогерската заедница и преку неговите лични ангажмани (offcharot, vunata, shepard - http://mrfut.blogspot.com.
Од некоја причина, на постовите на блогот ги нема датумите на нивното излегување, што оневозможува целосна процена на неговата работа. Арно ама сајтот ги искористува речиси сите опции за интерактивност, па се дозволени коментари, а од неодамна се воведени и анкети. За заинтересираните за НБА, многу полезни се и надворешните линкови, кои се дел од шаблонот на блогот.

Ja не можам а да не ја споделам мојата радост, НБА Македонија достигна цифра од 200 уникси дневно, а уште не е линкана на Кајгана главна :Р

ДА НЕ ИМАМЕ ТУКА УБЕДЛИВО НАЈПОСЕТУВАН МАКЕДОНСКИ БЛОГ, ААААААА?!

Еве го и моето блогче!www.pizzabellucci.blogspot.com!Tatko mi ima picerija pa da rekalmiram ama treba uste mnoooooooooogu da se pravi!

vlatko напиша:
Еве го и моето блогче!www.pizzabellucci.blogspot.com!Tatko mi ima picerija pa da rekalmiram ama treba uste mnoooooooooogu da se pravi!
А да му направиме професионална страна, како што заслужува? :wink:

Кликни тука. Остави ги блоговите на МБЗ. :icon_lol:

PS: Кога ќе дојдам да сликам, частиш една капричиоза. :wink:

А капричиоза ќе добијам кога ќе дојдам да сликам? :)

Мак Трек форум

Од денес започна со работа и Мак Трек форумот. Сеуште не е комплетно завршен, но е функционален. За заинтересираните, клик тука.

Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom