Блогови/блогери? (предлози, дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Е ај ко сме кај блогерите да не знај некој шо е дозволено а што не да се става на блог за адсенс да ти дај апрувал да рекламираш...

Блогери ти се луѓе кои пишуваат предолги текстови за статуси на Фејсбук а прелоши за книга па затоа пишуваат на блог кој го рекламираат на ФБ, кој го читаат само неколку негови пријатели.

ke da si greshka,Dark.Izgubi malce vreme od FB i procitaj neshto od Dudarim,a i nema aktiven FB profil.A Strongman ima i kniga izdadeno

ke da si greshka,Dark.Izgubi malce vreme od FB i procitaj neshto od Dudarim,a i nema aktiven FB profil.A Strongman ima i kniga izdadeno

Што македонски имиња се тоа Дударим и Стронгман?

Зборам за македонски блогери, не ме заебавај. Повеќето се неуспешни новинарчиња или 103каши кои се бунат против присилното депилирање на северно атланските китови. Блогер во Македонија, мех...

Блогери ти се луѓе кои пишуваат предолги текстови за статуси на Фејсбук а прелоши за книга па затоа пишуваат на блог кој го рекламираат на ФБ, кој го читаат само неколку негови пријатели.

Има разлика од блогери до блогери. Можда најголемиот дел од блогерите се тиње, затоа што единствена цел на нивните текстови е да имаат со што да се фалат пред другарчињата од социјалните мрежи. Ама не е фер ради такви фаци сите да ги стаиш у ист кош.

Ги почитувам таквите како ликот од првиот линк што го ставил Бабарабатин, што си остануваат анонимус. Важен е текстот, не авторот. Не ме интересира кој го пишува текстот, туку што пишува.

Има разлика од блогери до блогери. Можда најголемиот дел од блогерите се тиње, затоа што единствена цел на нивните текстови е да имаат со што да се фалат пред другарчињата од социјалните мрежи. Ама не е фер ради такви фаци сите да ги стаиш у ист кош.

Ги почитувам таквите како ликот од првиот линк што го ставил Бабарабатин, што си остануваат анонимус. Важен е текстот, не авторот. Не ме интересира кој го пишува текстот, туку што пишува.

Абе глеј, секаде има исклучоци, тоа е нормално. Црнците иако ги викаме црна раса пак има по некој албино.

Знам и јас одлични колумнисти али повеќето се тиња, што е тоа е, и заради неколку исклучоци не би прекинал да го имам тој заклучок што го имам, исто како што заради толку малце исклучоци не велам дека блогерите се одлични.

Зборам за македонски блогери, не ме заебавај. Повеќето се неуспешни новинарчиња или 103каши кои се бунат против присилното депилирање на северно атланските китови. Блогер во Македонија, мех...
па тоа и ми беше идеата,дали има некој македонски must read блогер,бидејки никако да прочитам нешто асално,само такви како што ти ги опиша веке.
Но ако веке има некој вреден,не мора македонски,дајте го
а инаку Дударим ми е помакедонско од Dark King...мала шала...што има врска од кај се,квалитетот не познава раси и граници,а и нации

Кој од 103-кашите е блогер освен Мирко ?

Мене од нашиве блогери (не дека ептен сум истражувала или нешто), сум ги сретнала овие и ми се допаѓаат:
http://darjanradenkovic.blogspot.com/ и http://v-deko.blogspot.com/
Впрочем, и јас пробувам така по нешто да шкртнам, си отворив блог. Ако некој го интересира, во потпис ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom