- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ace artijano,shto grev napravivшо си мозгал бе
![]()
Па затоа шо овоа се српски блогери и ставај ги на српски форум, др пат мозгај подоброAce artijano,shto grev napraviv
a ako se angliski vo red li ke da e?? a Ronaldo od Kavadarci li beshe??Па затоа шо овоа се српски блогери и ставај ги на српски форум, др пат мозгај подобро![]()
ke da si greshka,Dark.Izgubi malce vreme od FB i procitaj neshto od Dudarim,a i nema aktiven FB profil.A Strongman ima i kniga izdadeno
Блогери ти се луѓе кои пишуваат предолги текстови за статуси на Фејсбук а прелоши за книга па затоа пишуваат на блог кој го рекламираат на ФБ, кој го читаат само неколку негови пријатели.
Има разлика од блогери до блогери. Можда најголемиот дел од блогерите се тиње, затоа што единствена цел на нивните текстови е да имаат со што да се фалат пред другарчињата од социјалните мрежи. Ама не е фер ради такви фаци сите да ги стаиш у ист кош.
Ги почитувам таквите како ликот од првиот линк што го ставил Бабарабатин, што си остануваат анонимус. Важен е текстот, не авторот. Не ме интересира кој го пишува текстот, туку што пишува.
па тоа и ми беше идеата,дали има некој македонски must read блогер,бидејки никако да прочитам нешто асално,само такви како што ти ги опиша веке.Што македонски имиња се тоа Дударим и Стронгман?
Зборам за македонски блогери, не ме заебавај. Повеќето се неуспешни новинарчиња или 103каши кои се бунат против присилното депилирање на северно атланските китови. Блогер во Македонија, мех...
Што македонски имиња се тоа Дударим и Стронгман?
Зборам за македонски блогери, не ме заебавај. Повеќето се неуспешни новинарчиња или 103каши кои се бунат против присилното депилирање на северно атланските китови. Блогер во Македонија, мех...