Блекбери од ВИП

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување
Добро за дечиња како мене !

Од муабетов важно е да имаш Блекбери а за перформанси и опции неморат да прајме значит овај модел и да е 1000 еур вредит за парите абе бегај таму не зафркавај..... која канцеларија.... немат е маил п990??? п1????Ај фон????HTC TOUCH????

p990 nema push. I phone ima push samo za outlook/ms exchange. BB ima push za MS, LOTUS, DOMINO i skoro site free mail servisi. Plus, imas BB e-mail adresa na koja mozes da gi forvarduvas site domaini koi nemaat pop/imap pristam (Hotmail na primer).
Se na se, so edno BB dobibas 10 e-mail adresi na eden telefon so data kompresija koja e fantasticna i instant e-mail ( isto kasko SMS - Nekoj ti praka mail.. ti go dobivas odma)
Plus toa imas BB Pin2Pin messaging.. taka da... so znam.

Mene epten mi ja olesnuva komunikacijata.. plus imam 4 gb kartica i go koristam kako MP3 player, a moze da gledas i filmovi.

p990 nema push. I phone ima push samo za outlook/ms exchange. BB ima push za MS, LOTUS, DOMINO i skoro site free mail servisi. Plus, imas BB e-mail adresa na koja mozes da gi forvarduvas site domaini koi nemaat pop/imap pristam (Hotmail na primer).
Se na se, so edno BB dobibas 10 e-mail adresi na eden telefon so data kompresija koja e fantasticna i instant e-mail ( isto kasko SMS - Nekoj ti praka mail.. ti go dobivas odma)
Plus toa imas BB Pin2Pin messaging.. taka da... so znam.

Mene epten mi ja olesnuva komunikacijata.. plus imam 4 gb kartica i go koristam kako MP3 player, a moze da gledas i filmovi.

За кој блекбери, 8310 збориш?

peter напиша:
Kolky sto znam vo MK nema 8320 se uste Mojot e sluzbe.. valjda direktno od RIM.. kojznae. Ako sakas, .jas imam 8310 i 8800 i 8700 za sitkanje,, ama tie se bez wifi...

Дај цени ако може?

Black berry e zakon...
koj ne go koristel mozhe i neznae..
ama bolji telefon nema

Имам среќа да го користам, и можам да потврдам да... BB e закон!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom