Блекбери од ВИП

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Ги гледав телефониве и се изненадив ! видете ги цениве видете ги перформансиве ....

Неам искуство со Белкбери али за овие пари се земат и подобар телефон невредит BlackBerry 8310 за 20000 денари (+/- 3000 зависит од договорот) Сони Ериксон П1 за тие пари дават подобри можности!!!

Споредба

Блекберито немат 3Г?????? 2мп камера????Немат Wlan ???? Хелоо?

Мојме да прајме споредба меѓу П990 и БлекБерито и пак сонито ќе е подобро а разликата е најпојке во годината на издавање!

Да, да. Ама сепак е Блекбери. :)

Да, да. Ама сепак е Блекбери. :)
b.r. се сложувам со тебе, блекберито можеби во софтверски и хардверски услуги не се толку напредни како нокиа, ејпл, сониериксон и самсунг... но во квалитет ни мајкрософт да направи телфеон неможе да им биде рамен...

Ги гледав телефониве и се изненадив ! видете ги цениве видете ги перформансиве ....

Неам искуство со Белкбери али за овие пари се земат и подобар телефон невредит BlackBerry 8310 за 20000 денари (+/- 3000 зависит од договорот) Сони Ериксон П1 за тие пари дават подобри можности!!!

Споредба

Блекберито немат 3Г?????? 2мп камера????Немат Wlan ???? Хелоо?

Мојме да прајме споредба меѓу П990 и БлекБерито и пак сонито ќе е подобро а разликата е најпојке во годината на издавање!
За дечиња како тебе, можеби не вреди. Дечињата сакаат џиџани играчки, да си пуштаат емпетрој4иња, сакаат да си штракаат со камер4е и си ги мерат курињата така што се фалат кој има телефон со повеќе мегапиксели...

За оние кои сакаат да ја имаат канцеларијата во џеб, вреди и многу повеќе. Информирај се што се нуди Блекбери технологијата и услугите.

кхм... исто така ако сте прочитале, блекберито има свој блекбери оперативен систем и најчесто нудат само бизнис апликации :D

во секој случај и од мое лично искуство и од пријатели и колеги и од задоволни муштерии, кој користел блекбери макар и од 2002ра без колор екран - не се одвоил од тој телефон...

Jas imam Palm treo 750v i mislam deka edinstveno shto mu fali e trkalceto na strana za nagore nadolu niz emailovi (touch screenot ne mu e najidealen za to)..poshto e windows mobile softverot polesen e za konfiguracija za sinhronizacija so PC i so exchange server za push mail a i so explorerot za surfanje i so office paketot za chitanje i editiranje na dokumenti i tabeli.

Si instalirav tom tom so karti od cela evropa na mini SD kartichka i so GPS modulche ete ti navigacija..

кхм... исто така ако сте прочитале, блекберито има свој блекбери оперативен систем и најчесто нудат само бизнис апликации :D

во секој случај и од мое лично искуство и од пријатели и колеги и од задоволни муштерии, кој користел блекбери макар и од 2002ра без колор екран - не се одвоил од тој телефон...

Сосема се сложувам со тебе.. користам BB 5 години и не би го менувал за ништо.. после жена ми, тоа ми е најдобриот другар :)

значи за тие пари вредат блекбери,

Има Нокиа блекбери, со супер солидни перформанси.

Шо има?

Ако поддржува Блекбери конективност (ваљда мислеше на тоа), не значи дека е Блекбери.

Лани го поработив малку, роднина од австралија со голем мерак го земал бидејќи бил првиот белкбери од Нокиа, инаку имаше 2 мега пикселна камера 17 милиони бои екран... wifi конекција, незнам едноставно ми требаше цел час убаво да го расчепкам менито.

Лани го поработив малку, роднина од австралија со голем мерак го земал бидејќи бил првиот белкбери од Нокиа, инаку имаше 2 мега пикселна камера 17 милиони бои екран... wifi конекција, незнам едноставно ми требаше цел час убаво да го расчепкам менито.
Блекбери од Нокиа не постои. Исто ко да кажеш дека си зел Самсунг од Панасоник, или Адидас од Најк.

Блекбери конективност постои, со нивниот сервис и услуги.

Она се мало збунила испадна работата :) битно знам тоа што го работев беше рамно на блекбери ама беше Нокиа и тоа доста солидна Нокиа, се извинувам за збунката :)

Симбиан си видел ти...
А тек да те пребациме на UIQ :zlo:

Него,ББ не сум пробал,но би му верувал на Мистичен...
Значи кога ќе пораснам,ќе си зеам ББ,сеа за сеа,stick to the p990i and iPhone in summer :)

За дечиња како тебе, можеби не вреди. Дечињата сакаат џиџани играчки, да си пуштаат емпетрој4иња, сакаат да си штракаат со камер4е и си ги мерат курињата така што се фалат кој има телефон со повеќе мегапиксели...

За оние кои сакаат да ја имаат канцеларијата во џеб, вреди и многу повеќе. Информирај се што се нуди Блекбери технологијата и услугите.

Добро за дечиња како мене !

Од муабетов важно е да имаш Блекбери а за перформанси и опции неморат да прајме значит овај модел и да е 1000 еур вредит за парите абе бегај таму не зафркавај..... која канцеларија.... немат е маил п990??? п1????Ај фон????HTC TOUCH????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom