Блам држава

ВД Градоначалникот на Кочани, сака да ги бутне останатите дивоградби во градот. Коментарите под неговиот статус. Ko да ги пишувале вработените во тие објекти.

cBgfilI.jpeg
Ovde treba da igra pendrek i toa jak kjotek da im se dade.
Treba ovaa stoka da nauci deka ima red i drzava i toa treba da se pocituva.

Овој случај е училишен пример за тоа како „изгледа„ нашиот колективен менталитет, однос, пристап, свест, разум, безум(ие), сеирџиство...и сето тоа отсликано и во нашите политички избраници, избрани од истите тие сеирџии од автобуската...

И немојте да кажете дека „никој не не‘ сака, сите ни се криви„...
Така е. Ова сум го приметил одамна. А во темата за емпатија, фали ме усто, сите саде Мајка Тереза, а нема вода да ти дадат срчка да те фати на улица недај боже.

Така е. Ова сум го приметил одамна. А во темата за емпатија, фали ме усто, сите саде Мајка Тереза, а нема вода да ти дадат срчка да те фати на улица недај боже.
Opsto mnogu malku se misli na drug, na primer mnogu malku pristap ima za lica so kolicka sto ziveat.

Исто ќе се деси со плажата под новиот хотел на Мијалков, ќе ја узурпира сигурно како своја.
Тоа по дифолт. Тоа ти е си го сметаат од Бога дадено право, како да им следува.
Автоматски споено мислење:

Ние ако имавме емпатија како народ немаше да дозволиме пратениците да си ја кренат 80% платата, а да има деца да се лечат со смс пораки и донации... Нецели 2 милиони жители сме......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom