Black Label Society

• Креатор на темата Креатор на темата moskva_bojan
  • Време на започнување Време на започнување
Тој во лептокарија мислам дека носеше од Sky music, а на сајтот на sky music имаат такви. Ќе го прашам деновиве по тел човекот, пошто затворена му е продавницата, реновира. :nesum:

Тој во лептокарија мислам дека носеше од Sky music, а на сајтот на sky music имаат такви. Ќе го прашам деновиве по тел човекот, пошто затворена му е продавницата, реновира. :nesum:

znam, gi najdov na websajtov na skymusic (bese kazano deka se moze da nabavi sto ima na sajtot, i za taa cena) ali pominaa sega vekje 2ipol meseca plus edna krivicna prijava za parkiranje pred kanti.....no zici ne uspea da mi gi najde

znam, gi najdov na websajtov na skymusic (bese kazano deka se moze da nabavi sto ima na sajtot, i za taa cena) ali pominaa sega vekje 2ipol meseca plus edna krivicna prijava za parkiranje pred kanti.....no zici ne uspea da mi gi najde

Тоа е :jaj:

Ај да присоберам пари па можда ќе нарачам од ebay едно 5-10 пакувања, ако сакаш ќе ти чувам некое.

ej ti symbolic art aj cuti ako ne se razbirash od muzika ce ti se smej narodov....abe znajsh sho zboruvash ti....kako mozi da zboruvash taka deka zakk wylde saka da glumi za da go dostasa dimebag ...abe tie najverni drugari bile...ccccc....

Јес ги слушам...In this river, Suicide messiah, Bleed for me, Fell on black days, Soul my soul, Once more, All for you...Аххххх:pipi:

Damage is done ја знам само и мн е јака :)

На Skullage мислиш? Компилација е, не албум...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom