Бјело Дугме

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
Jaс само ке се додам во поздравите и честитките за Бјело Дугме,и исто така и во критиките во врска со концертот во Скопје

ABE AJDE BIJELO DUGME VO SKOPJE NEMA SANSI kako sto otsvirea vo belgrad podobro ida ne doagaat vo skopje

Закон се според мене, секоја втора песна им е хит.

Legendarniot Rok bend vo EX YU Bijelo Dugme!!!

Mojata omilena grupa i najdobriot bend za vreme na bivsite Jugoslovensi prostori!!!!! Se sirese trac deka Bijelo Dugme ke dovagaat i vo skopje dali nekoj ima informacija neka napise bidejki sum spremen da odam. Ako ima uste nekoj fanatik na Bijelo Dugme i da znae neka pise pa se gledame na koncertot ako voopsto bidne.

Јас читав во Свет дека се скарале меѓусебно и дека отсега ќе настапувале само тројца од нив (без Горан Бреговиќ) но Брега не им дозволувал да настапуваат под името Бјело Дугме оти наводно тој ги имал правата за тоа име!

LIIPEEEE CVAAAAATUUUU, SVE JE ISTO K'O I LANI... :pijan:

Zakon se!

Ружица си била, али сада више ниси.....ја обожавам песнава...

Edna od najdobrite grupi na bivshite Ju prostori.Sekoja chest!

Факт е дека се легенди, и ми се свиѓаат некои песни као Напиле се улице, http://sr.wikipedia.org/wiki/Кад_би...B4.D0.BE.D0.BA_.D1.81.D0.B2.D0.B8.D1.80.D0.B0Не спавај мала моја, Шта би дао да си на мом месту, Битанга и принцеза, Доживети стоту, Ха, ха, ха, Хајдемо у планине и Пљуни и запевај моја Југославијо (иако некои се прошабанети - ќе го патентирам зборов :pos:). Исто факт е дека им ги преслушано сите песни и иако се легенди си земам за право да какам за нив и да кажам дека рокот го метаморфозираа во турбофолк. Доказ за тоа се шабанските журки кај шо се пуштаат липе цвату и ђурђевдан.

sve ce to o mila moja prekriti ruzmarin snjegovi i shash...
of pesnava...
sledna....
ne gledaj me tako i ne ljubi me vise....
smrc
MALA MOJA NE BUUDI LUDA BICE NAM BOLJE 100PUTA NA ZADNJE SEDISTU MOGA AUTA............................... extra
next...
LUDA NOC .. ja sam momak na losem glasu... a ko si ti?
luda noc.. ja sam bila mamina princeza sve do sad....
....
hmmm....
da vidime...imase edna ama sega ne mi teknuva kako odese... pesma za malu pticu.. ili taka ... imase nesto kako : ti lepa kao armija ispod zastava...
i edna mi se bendisuvase prilicno: u vreme otkazanih letova...
L E G E N D I

auf bjelo dugme se dosta dobar exy bend.imaat dosta pesni sto se vrtat i den denes.Mene omilena od niv mi e Ne Spavaj Mala Moja.Auf lud rokenrol e toa.Mnogu mokjna pesna

Tikvi4ka напиша:
sve ce to o mila moja prekriti ruzmarin snjegovi i shash...
of pesnava...
sledna....
ne gledaj me tako i ne ljubi me vise....
smrc
MALA MOJA NE BUUDI LUDA BICE NAM BOLJE 100PUTA NA ZADNJE SEDISTU MOGA AUTA............................... extra
next...
LUDA NOC .. ja sam momak na losem glasu... a ko si ti?
luda noc.. ja sam bila mamina princeza sve do sad....
....
hmmm....
da vidime...imase edna ama sega ne mi teknuva kako odese... pesma za malu pticu.. ili taka ... imase nesto kako : ti lepa kao armija ispod zastava...
i edna mi se bendisuvase prilicno: u vreme otkazanih letova...
L E G E N D I

Се цени!
Депресија од граха и купуса... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom