Бизнис со сирење од магарешко млеко

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Абе готово си призна не се правдај па и ти :) Голема работа овие рамковните не еднаш па они секој ден по неколку пати плескаат животинчиња па глеј до каде дотераа да земаат плата а да не идат на работа. Може од тоа ќе да е:D
Ти бе уште не спиеш? Кој ќе ги прави утре стратегиите ами, иди ајде една чаша млеко и во кревет :)
Исто така фала ти за уште една вечер со смеа на кајгана да си жив и здрав уште 100 години :)

Нашиот бизнис? Мислиш и Лион да го викаш? Магарешка журка ќе праиме, поканете сте и останатите на презентација на бизнис план, магарешко сирење во фолија, цели, стратегии и приноси. Излагач Магарешки каубој и Газда лион, дилер за магарици Леандра. Место на случување пред Окта.

Вакцинирани се против бруцелоза?

АБЕ има да и де у пичку матер,нема да можеме да постигнеме со производство.:rolleyes:
Разбира се јас и синми луки ќе го правиме првото одмолзување, е сега негативен ефект додуша и нема да има мулињата кој ќе се раѓаат благодарение на владината кампања раѓај деца ќе цицаат од една болска,без никакви последици по нивниот развој.
Лавишта македонски ќе бидат, башка и ќе го помагаме наталитетот.

Да знаеш какви бицепси и рачишта имаах на времето коа музеех редовно (сабајле-вечер)... Неверојатен тренинг.. Плус задоволството е неверојатно коа го напунеш канчето со млекце.. А звуко, цврц цврц цврц, млекцето топло топло се пене у кофата.. само требе да паземе да са мекомузи и да не са љутни да не ритнат кофата со млеко... Оти има и такви.. дава ногу млеко и на крајо една клоца, и ајт млекото зијан на земјата.

ЦК не баш, од како ја затворија топилница магариците им губат на квалитет :( затоа па строго по годиште ќе ги купуеме :icon_lol:

Тоа ми беше и мене муабетот, ама реков да не се објаснуваме, ќе се разбереме. Кој знае, знае, кој не, нема да разбере. Aко разберат, отиде бизнисот :icon_lol:

Нашиот бизнис? Мислиш и Лион да го викаш? Магарешка журка ќе праиме, поканете сте и останатите на презентација на бизнис план, магарешко сирење во фолија, цели, стратегии и приноси. Излагач Магарешки каубој и Газда лион, дилер за магарици Леандра. Место на случување пред Окта.

Срце без тебе бизнисот ќе пропадне, ни треба магарица која што ќе ги командува останатите магарици, а ти си совршена за таа улога, така да нема промашај.

[quote="dobro poznat, post: 5527047, member: 35675"
АБЕ има да и де у пичку матер,нема да можеме да постигнеме со производство.:rolleyes:
Разбира се јас и синми луки ќе го правиме првото одмолзување, е сега негативен ефект додуша и нема да има мулињата кој ќе се раѓаат благодарение на владината кампања раѓај деца ќе цицаат од една болска,без никакви последици по нивниот развој.
Лавишта македонски ќе бидат, башка и ќе го помагаме наталитетот.

Да знаеш какви бицепси и рачишта имаах на времето коа музеех редовно (сабајле-вечер)... Неверојатен тренинг.. Плус задоволството е неверојатно коа го напунеш канчето со млекце.. А звуко, цврц цврц цврц, млекцето топло топло се пене у кофата.. само требе да паземе да са мекомузи и да не са љутни да не ритнат кофата со млеко... Оти има и такви.. дава ногу млеко и на крајо една клоца, и ајт млекото зијан на земјата.[/quote]
Доста бе перверзен СЕЛАК, така ли те учих ? Само првото одмолзување није ште го правиме грујо лента ќе ни сече , после ште ни го носеф млекото.
Бре загорено детеееееее само на това ти је умо, а шо ја продадох крафта барем мирен седеше тогај.

И Luki Junior ќе го земеме со нас има искуство со инатливи магарици. :D Може ќе ни покаже некој зафат:ROFLMAO: инаку ќе си ставиме како боксерите штитници за заби;)
Нема Проблем, секојпат сам спремен да споделам искуство и опит у тија работи... Требе си фатка.. .Нејќе на сила. Гледа се оти сте аџамии за тија работи..

Старио мој има земјоделски факс. и некој колега шо е по земјоделието му расправал (старио е по зеленилото)
Ееее јас сам само среднис, и се шо говорам е само од искуство а не од школо :(:(

Ти бе уште не спиеш? Кој ќе ги прави утре стратегиите ами, иди ајде една чаша млеко и во кревет :)
Исто така фала ти за уште една вечер со смеа на кајгана да си жив и здрав уште 100 години :)
Не ,ако се успијам утре ако ме прашат кај сум заглавил вчера. Ќе одговорам мртов ладен дискутиравм за бизнис , кашкавал од магарица!:ROFLMAO: Или ќе имаа смеење или ќе ми дадат слободен ден да се одморам ќе речат шефе мислам дека ти треба малку да одмориш да олабавиш од економија:pos:

И Luki Junior ќе го земеме со нас има искуство со инатливи магарици. :D Може ќе ни покаже некој зафат:ROFLMAO: инаку ќе си ставиме како боксерите штитници за заби;)

Он ќе ја скроти вајда, доста се разбира од животните како што можам да забележам, па една магарица да скроти нема да му биде проблем, right Luki?

Срце без тебе бизнисот ќе пропадне, ни треба магарица која што ќе ги командува останатите магарици, а ти си совршена за таа улога, така да нема промашај.
Ич не се секирај за тој дел, јас трењирани магарици ќе ви донесам, немој да се сомневаш во тоа. Наместо со Лион д аги држите за нозе они смаи ќе се одмолзат кога ќе куцне часот и ќе ви ја остават теглата пред врата.
--- надополнето: 12 декември 2012 во 02:26 ---
Не ,ако се успијам утре ако ме прашат кај сум заглавил вчера. Ќе одговорам мртов ладен дискутиравм за бизнис , кашкавал од магарица!:ROFLMAO: Или ќе имаа смеење или ќе ми дадат слободен ден да се одморам ќе речат шефе мислам дека ти треба малку да одмориш да олабавиш од економија:pos:

Ќути не кажувај кај си заглавил газда :pos:

Тоа ми беше и мене муабетот, ама реков да не се објаснуваме, ќе се разбереме. Кој знае, знае, кој не, нема да разбере. Aко разберат, отиде бизнисот :icon_lol:
Знам ја една и до 24 литри иде без проблем сементалка крава не и е рамна,другиве која 5 која 7 која 10 ама ниедна не е под 5 литра. Скопски ич да не бараме , само за зоб нема да спечалиме да го ебам.
:pos:

Доста бе перверзен СЕЛАК, така ли те учих ? Само првото одмолзување није ште го правиме грујо лента ќе ни сече , после ште ни го носеф млекото.
Бре загорено детеееееее само на това ти је умо, а шо ја продадох крафта барем мирен седеше тогај.

Крушата не паѓа подалеко од дрвото.. :icon_lol:

Овој избраниот избега праша и нигде го нема веќе:notworthy:

Знам ја една и до 24 литри иде без проблем сементалка крава не и е рамна,другиве која 5 која 7 која 10 ама ниедна не е под 5 литра. Скопски ич да не бараме , само за зоб нема да спечалиме да го ебам.
:pos:

Што ти е бе, каков зоб на скопските. Со нив нема на крај да излезеш и со слама ако ги раниш.
Зоб вика, луксузи сака да праи :icon_lol:
Се знае кај има квалитетна роба и тоа строго одредено годиште. Ко злато треба да се чуваат тие загрозени видови :pos:

Ич не се секирај за тој дел, јас трењирани магарици ќе ви донесам, немој да се сомневаш во тоа. Наместо со Лион д аги држите за нозе они смаи ќе се одмолзат кога ќе куцне часот и ќе ви ја остават теглата пред врата.
--- надополнето: 12 декември 2012 во 02:26 ---

Супер само немој да бидат инаетливи како тебе, човек неможе со една да се разбере како тебе, не па со 100тина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom