Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не така. :) Со хјуман се договорив, кој ќе доаѓа од друг град а сака да го пречекам на железничка, нека пиши на пп.

Да не речат после Битолчани негостољубиви...
За возврат, кога ќе одам Скопје следниот пат, очекувам на раце да ме однесат до местото на собиранката...

Утревечер е и утакмицата Милан-Јувентус. Обезбедете мониторинг за да дојдиме. Сменете место, време,вработени и се што е потребно за да се собериме пред утакмица и комотно уз добар фудбал и алкохол да врзиме квалитетен муабет. Ионака жени не идат така да зошто да не гледаме фудбал? (y)

дај нека остави некој кај мене на пп моб за контакт, кај ке ве барам низ кафич!

Јас ви реков.....ако иди Кико Д идам и секако да ги обезбедите гореспоменатите услови. Инаку слабо....

Дајте бе со некој да се чекаме пред ОНЕ на пример.. глупо ми е да ве барам низ Данте, ко не ве ни познавам на лик.. :вонзем:

Абе ќе се чекаме ако идам без гајле. Само реков 100 пати нека се смени се што треба нека се реагира пренос за утакмицата да има. Инаку нема идење

арно беше -25 ни настинки ни грипој упм.....и така не бев сигурен - сега отпаѓам целосно

Јас го познавам Абадон... така да со него нема да се загиниме дефинитивно. МкдВладе имаш ПП од мене.

За сите фудбаломани, во Данте има тв, масите се под него така да ќе го гледаме Милан Јуве непланирано :)

ајт, се глеаме вечер.

Јас го познавам Абадон... така да со него нема да се загиниме дефинитивно. МкдВладе имаш ПП од мене.

За сите фудбаломани, во Данте има тв, масите се под него така да ќе го гледаме Милан Јуве непланирано :)

ајт, се глеаме вечер.
Брат.....имав еден професор, викаше за се треба да имате план. Добор е да планирате :) Па сега вака непланирано, немој да испадни да нема фудбал ќе треба од дома телевизорот да го носиш :D

Од Скопје изгледа никој, Тончи и ја бевме последен пат коа се преброивме, ама и него го нема нешто така да... и ја откажуем.
ако нема над 20тина души...и јас се откажувам...

Брат.....имав еден професор, викаше за се треба да имате план. Добор е да планирате :) Па сега вака непланирано, немој да испадни да нема фудбал ќе треба од дома телевизорот да го носиш :D
Не бе, има тв на ѕидо монтиран... единствено пошо е сабота можно е да не го пуштат, ама ќе ја наредиме :)

ако нема над 15тина души...и јас се откажувам...
Ако не дојдиш нема да знајш. Башка сабота е бе, нема да биди кафичот само за нас, ќе има и други луѓе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom