Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Рачунајте колку гласаа за паљото од шо беа разочарани од двете партии шо значи на кое ДНО ние градот сите овие години во независна Македонија абе си ја занеќивме државата од ништењето на Битола со сила на старост и во ‘‘слободна‘‘ Македонија не (некој се уште не) натераа да вадиме татарски пасоши за да избегаме од оваа проклетија и за крај све по најмило да ви ебам и на дпмне(тро поќе оти сега се на власт) и сдсм аир до седмо колено да не видите и само да знаете и вас ќе ви дадат две метра под земја како и нас ништо повеќе или помалку пак ќе ве јадат црвите само шо некој ќе ги колнат и плукаат со генерации а некој сиромашни како нас ќе умрат нема друга разлика копилиња :mad:

Последно уредено:
deka Bitola ne e ona sto bese ne e, resija i ja napravija slepo crevo, ama si ja sakam toa ne moze nikoj da mi go zeme

Абе хејтери кажете дека емилија(Пелагониски развој) на сељакот ви напрај да можи да скијате на вечер во ниже поле ако подзапни во тие грандовите и аква паркот ќе го напрат со мажотму во довлеџик :p само ме плаши да не биди како живеалиштето за нилскиот коњ

http://www.youtube.com/watch?v=g1nJ5D_7vwU&feature=youtube_gdata_player

Последно уредено:
http://tocka.com.mk/1/178361/katica...-5-predmeti-za-rabota-eve-za-sto-prvo-ke-sudi

Владеееееееее... Владееееееее... :cool:
Госпожа Катица слушнав дека го подзела и твоето досие од ЈО од Битола . :backa:
Се ми се чини дека првата пресуда за тебе ќе биди бе Владица. Тебе бе мило ќе ти пресудат, ама не тие твојте шо ги кријат сите обвинение против тебе во последните години, туку овие новите дечки.
Полно било ЈО во Битола со кривични пријави за злоупотреба на службена должност, и чудна работа во сите главна улога има актерот со инцијали В.Т.
Хммм... Можи да не си ти , можи да е некој друг. Којзнае, се е можно. Не сте вие најпаметните, ама не сте ни за фрлање.:pov:
Ко ќе те уапсат, тој ден ќе треба да го земиме за нов ден на ослободувањето на Битола . Батали 4ти ноември, овај ден ќе биди историски за градот.
Само за едно ќе ми биди криво... Ќе ми биди криво шо народот не ти пресуди, туку мораше на ваков начин да те спастрат.
Да требаше народот да ти суди, ти ќе беше уште 3 мандати на власт, за ЖАЛ. :place:

ако не се случи војна во земјава или страшно добри договори и преговори со западњаците од владеачката партија на голем број не им бега одземање на имунитетот и казни затвор................ќе има и голем број на битолчани кои се тупаат в гради како преродбеници и ослободители...........само жалосно што тие новите што ќе се наместат ќе го присвојат сето она богатство што го имаат зграбано сегашниве и нема да се случи ништо добро за народот одново додека народот не ја превземи судбината во свои раце.............полесно е да се избега од државава - толку ни делиле

Јас да сум не ги пуштам во затвор. Туку се ќе му земам шо имат, ќе ги остам со 10 денари во џеб . Нека му кисни :uzi: да патат. Оти вака ќе украдат 5-6 милиони ќе оди 1 година во затвор и никому ништо, обезбедил се.

Како не му е срам на копилињата Вмровски да пишат и да се фалат за некојси имислени дела во нашиот умрен град...колку сум напизден упичку матер сите на Фејсбукот и на улица ќе ги отерам..онде по социлајните мрежи објавуваат дека нешто се гради и дека Битола се сака со дела а копилињата во јавност кога правиш муабет со нив ти велат дека градот е умрен и ништо не се прави...лицемери и дволични лица на секаде..за 12.000 денари плата газот си го продадоа и лижат по остатоците што ги оставаат некој над нив..цел живот овци до немајкаде..

Сите се жалат кога ќе излезиш низ градот и на избори пак гласаат за копилињата..море да му ебам стопанката и на едните и на другите..дај боже ич деца да нема во училиштата за некоја година па на тие партиски вработените нека му кисни и нека си ја чукнат глата малце сите што го водат градот..

Па и онаа Соња Трпезановска советничката јавно изјавува како масовното иселување од градот било поради одличните политики на ВМРО што наводно му омозвожиле на младите без визи и лесно да можат да пристапат до европските држави..мрш бе.мрш мрш..сите у курац носете се ѓубриња

http://www.youtube.com/watch?v=b7xMRdTSjEk&feature=youtube_gdata_player
Освен двете џамии шо ги реновираа ете и нови гробишта во Битола само тоа се направи во овие десет години на власт од патриотите и све да му ебам на двојче и компанија сега уште во касарната да ни ги населат и таман ќе биди агендата абе да умрат сите копилиња :mad:

Ic nekam da klavam videa od opozicijata oti sega zborvaat raboti so nie pred pet sest godini gi zborvavme i pisevme plus ne davaat podobri programi od ovcite so poveke proekti tuku samo cekaat glas oti ne go sakame dvojce za laznite vetuvanja arno ama ova morav da go stavam oti coekot go kazuva istoto so i nie ...

http://www.youtube.com/watch?v=3Ri2WQJTeFc&feature=youtube_gdata_player

p.s. bas sakam da vidam koj e odgovorot na tie od dpmne ako go ima nekade postirajte go da vidam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom