Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување

http://www.tera.mk/2013112873192/aktuel/naplatata-pochna-parkinzite-poluprazni

Значи уште од стар СЕ најмило да му ебам на тие што го изгласаа во советот оваа арамиска одлука и парите од рекетот што го земаат да си го дадат за најблиските ...

Ово нема ниту у београду двојче а сега тројче е тежок болесник и човекот одлепи од власта и не знае што прави и што зборува и налет се уште е арогантно копиле изиграва шериф а не знае дека кога тогаш на се му има крај и дека има се да поврати што сега јади и тоа не од ебаната безидејна опозиција туку од граѓаните на Битола значи да повторам од граѓаните а не од селаните кои сега го гласаат и се лажат со субвенциите или партиските куропушачи и партиски вработени од трите(баир,гинимале и панде кајзерот2) населби во градот !

Не можам да разберам бе како тоа ние треба да плаќаме за паркинг без да се направи ниту едно ново паркинг место односно не се изгради ниту една од ветените катни или подземни гаражи туку зедоја бе пет кила боја исцртаа паркинг места и ставија знаци за наплата и му го дадоја градот на концесионер на пракинг места од турско направени ова е болна работа бееее ај шо направија да се плаќа уште му ја дадоја на 6 години концесијата без ништо барем парите да одеја во општината и да се враќаа пак во градот и со тие пари да се правеше нешто преку општинскиот буџет тие му го дадоја градот на стентотнот и за врв да биди да имаме најскапо паркинг место во државата и нерелано со нашите плати од 8000-12000 денари да плачаме вака скапо паркинг место тие мрсулите за два часа(старт) ќе пробаат да ни земат 30 денари а секој нареден час плус 30 денари што значи за 4 часа паркирање ќе ти земат 90 денари за 5 часа 120 денари итн ...

ps.грев ми е за вработените на пракинзи што за плата од 10 000 - 12 000 денари на студот ќе јадат ќотеци и канџите ќе му се кршат до глава па така уште на стар напуштија дестина вработени а доправа следуваат кавгите и проблемите !

10 денари е поскап секој нареден сат, или третиот сат те кошта 40, четвртиот 50 итн, а навечер е поевтиноzonsko.jpg

10 денари е поскап секој нареден сат, или третиот сат те кошта 40, четвртиот 50 итн, а навечер е поевтиноПрегледај го приврзокот 78098

Јас знам дека не е така и дека не се почитува оваа одлука односно стентонот си има цени како јас што ги пишав 30+30+30 и тоа го има на нивните флаери ако го најдам ќе го сликам ќе видиш ..а и утре баш ќе прашам од тие шо работат колку у како е цената за сигурно и ете и да биди како шо пиша ти 30+10 +10 пак е многу без ниту едено ново паркинг место и башка шо парите одат кај приватник наместо во општината а со тоа пак кај граѓаните !

То со концесионерот не сфаќам. . . да му даеја локација, да изградеше катна гаража па нека лапа пари, а вака испаѓа со инвестиција од една канта боја и десетина ламарини ќе го полни џебот. Плус разбрав дека имало многу поќе паркинг места од предвиденото, или кај стигнале си нацртале. Исто проблем се јавува в центар кај зградите шо немат доволно паркинзи за да се сместат возилата, односно за тие 200 денари шо би ги плаќал немам гаранција дека ко ќе дом ќе ме чека мене празно место.

10 денари е поскап секој нареден сат, или третиот сат те кошта 40, четвртиот 50 итн, а навечер е поевтиноПрегледај го приврзокот 78098
Јас па мислев бесплатно е паркирањето во сите зони после 22 часот. Да не има некој мапа со паркинзите кој во која зона е ?

Јас па мислев бесплатно е паркирањето во сите зони после 22 часот. Да не има некој мапа со паркинзите кој во која зона е ?

Секој различно кажва...... прее на табла видов дека е беспари после 22

дечки да не знајте негде да принтат на шољи за кафе? Претпоставувам негде кај шо печатат мајци ама само во она кај сато имам прашано и не печатат тие.

дечки да не знајте негде да принтат на шољи за кафе? Претпоставувам негде кај шо печатат мајци ама само во она кај сато имам прашано и не печатат тие.
Foto ilco karsi postata!!

Дај бе кажете нешто за НГ кој каде колку кога како е состојбата пунуди интересно нешто.

Дај бе кажете нешто за НГ кој каде колку кога како е состојбата пунуди интересно нешто.

Како што гледам сегде скапо е упичку матер..ние веројатно ќе одиме Арена 1300 денари но како што гледам и Соколски,Капри,Шатор,Премиер,Император,Попот...цените се движат горе долу исти само некои имаат пијачки плус, некои јадење...коќе види чоек наујубо на плоштад да оди но таму ќе измрзниш....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom