Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Бијонс не ги знајш фаците затоа одмини го постот, стрикно за Битолчани беше.
Не ми пречи историјата ме интересира во кој филм се влезени овие квази војводи ?
...а што требаше пред споменикот да дојдат со бермуди и влечки, според настанот се сооветни облечени од периодот на кого му прават чест и тоа не е локална битолска историја, па да го одминам постот, таа е историја на македонскиот народ и ме засега и мене,

...не знам зошто си така негативно настроена, меѓу нив има некој што приватно ти згрешил?:(

...а што требаше пред споменикот да дојдат со бермуди и влечки, според настанот се сооветни облечени од периодот на кого му прават чест и тоа не е локална битолска историја, па да го одминам постот, таа е историја на македонскиот народ и ме засега и мене,

...не знам зошто си така негативно настроена, меѓу нив има некој што приватно ти згрешил?:(
Не можам да ги смислам, како секта делуваат, и не само за овој настан општо уфилмани се дека се војводи, така се обраќаат и во секојдневието, сестра, брат ...

Кај беа пред десет години вака ?
И од историјата не знаеа, испрани мозоци

Шо дијагноза е оваа ?
Разбирам да положиш цвеќе на некој херој ама овие на секта ми делуваат од четите.
Уфилмани дека се војводи, не разбирам шо е филмот, и шо е со ословувањето сестра Марина, сестра, Карина итн
Слава на бога сестро Чолке :pos:. Овие истите се што протестираа за зачувување на семејните вредности. Дури и комитската униформа е погрешна ама тоа е. Имам забележано кратко дури бев долу, многу млади и деца со маици од лавови. Да имаа основно познавање на историјата немаше да носат таков срам со чест на исклучоци.
PS
Костурска чета се викаат, а овде дали има вод е прашање.
Автоматски споено мислење:

...да ти кажам право да ти дојдеше УЧК таму ќе си ќутеше, сега даваш дијагнози на македонштината, што ти пречи историјата на македонскиог народ?
Биџи ако овие се патриЈоти и војводи, подобро со УЧК кафе да пијам и во различна униформа ќе седам. Само со овие никогаш, а не сакам да навлегувам зошто.

Последно уредено:
Слава на бога сестро Чолке :pos:. Овие истите се што протестираа за зачувување на семејните вредности. Дури и комитската униформа е погрешна ама тоа е. Имам забележано кратко дури бев долу, многу млади и деца со маици од лавови. Да имаа основно познавање на историјата немаше да носат таков срам со чест на исклучоци.
PS

Биџи ако овие се патриЈоти и војводи, подобро со УЧК кафе да пијам и во различна униформа ќе седам. Само со овие никогаш, а не сакам да навлегувам зошто.
Зошто маицата со лав се смета за непознавање на историјата и за срам ?

PS

Познавам лично еден од четата, си го растури семејството поради каприц, тоа тепање, тоа вреѓање, па по судови, па социјални грижи, ептен семејни вредности, нема што.
Другите ги знам од низ град и знам какви бараби се.

Познавам лично еден од четата, си го растури семејството поради каприц, тоа тепање, тоа вреѓање, па по судови, па социјални грижи, ептен семејни вредности, нема што.
Другите ги знам од низ град и знам какви бараби се.
Немој така сестро Чолке, тој ја ракоположи жена му за добро дело :). Сите од прв до последен се такви, исклучок нема, да ја чува господ државата од лошо ама во таква ситуација овие први ќе одат Меџитлија.

Back
На врв Bottom