Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти е јасно нешто? Има доволно луѓе во кујната ама пак се примаат такви работи. Не ќе да е само до газдите како што ги викаш. Има луѓе со две леви што не сакаат да ги разберат некои работи и после како тебе ќе се жалат. Јас за тоа не сум ти крив.
Nitu se zhalam nitu sum vo Makedonija. Ti kazhuvam od lichno videno od povejche lichnosti.
A ako ne za drug mozham za bratuchedami da garantiram deka e doktor za v kunja. Ama stoka si e stoka i sega
otkazha se so Kunji i si raboti druga rabota kade shto ja cenat kako shto treba i i pred se i go cenat trudot.
A toa izgleda taka shto (kako shto mi kazhuvashe) Idi gazdaricata i vika znam slavata ti e za dve nedeli eve ti 100€ imaj za troshok da ti se najdat!
I toa ne e Avans ili neznam shto unapred plateno , ednostavno bakshish . E ama takvi vo bitola se 2-3 Gazdi ama pa zatoa i vrabotenite
znaat da " Im posluzhat toplo";)

Последно уредено:
Idi gazdaricata i vika znam slavata ti e za dve nedeli eve ti 100€ imaj za troshok da ti se najdat!
I toa ne e Avans ili neznam shto unapred plateno , ednostavno bakshish .
За бакшиш се рачуна и некој да дај за новороденче се што треба, а ако треба и породување во Плодност :).

Шо ќе се гради на местото на Кеопс ?

Лидл магацин за југозапад. Уште просторот до него да напрат паркинг/парк ќе биди супер. Моментално најубајот дел за живеење во Битола со паркој, игралишта, паркинзи, градинки, училишта и безбедни улици.

Исто и црквата ја заборајв, која своевремено беше планирана за најголема на балканот, ако се среди та се отвора голем простор и топ визуелен лик

Последно уредено:
Таков објект и место да го сјебат со лимарија во форма на квадрат, алал да му е, за останатото (y)

Vmro and friends :vozbud: Како бе ние немаме вакви во советот. Свака част, штета што не ги пратат Битолчани како треба со гласови.

sileks-6.jpg

...по повод Меѓународниот ден на жената 8ми Март, Националниот парк “Пелистер“ од Битола организира музичка забава во природа во хотел Молика “100 жени на Пелистер“, тргнување во 09ч, за сите учеснички обезбеден бесплатен превоз од Битола, како и бесплатна храна и пијалоци.

:bravobe: за организаторот!

Таков објект и место да го сјебат со лимарија во форма на квадрат, алал да му е, за останатото (y)
Кеопс-от арно не падна сам. Јас колку што знам објектот имаше нарушена статика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom