Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_1.png почетна точка 1 ти е на кружниот тек што го спомна самиот,се движиш по Железничка улица паралелно со железничката линија не можеш да згрешиш,точка 2 ти е паркингот на спортска сала Младост,Шеталиштето,Паркот[DOUBLEPOST=1453490866][/DOUBLEPOST]
Kolku e taksi od avtobuska do ski centar kopanki? Ima nekoj organiziran prevoz do gore?
до хотел Молика околу 350 денари не ме држи за збор можи и 400 да е + 50 за влез во националниот парк мислам ќе побараат........до Копанки се оди понатаму пеш или со жичара

Шо бараш, ќе замрзниш, камен е.
Kolku e taksi od avtobuska do ski centar kopanki? Ima nekoj organiziran prevoz do gore?
Има група на фб за организиран превоз од Битола до ски центрите. Ако те интересира нешто пиши пп. Јас планирам утре да одам до Копанки

Последно уредено:
12592404_825686020876019_8851190532815342571_n.jpg

ахахахахахаха врв:vozbud::pos: салам почнаја да го рендат:aplauz:

Првпат по подолго време бев викендов во Битола,прејако си поминав...Малце хаос у сообраќајот,од сите страни ти улетува по некој,кој кај стигне паркира,пешаци минуваат кај стигне,малце повеќе кружни текови (каде бе со филџан и клавир на сред кружен тек,Битола бабам Битола :pos: Long live Двојче) ,ама се на се окау поминав...Фини местенца се Буре,Камарите,Бистро Треф,Хаус оф Манаки.....Е сеа малце ноќниот живот не ме бендиса,неможе бе цела Битола у Расчекор да биде 2 на 2 што е...Влегов само синоќа и излегов одма,не се дишеше...Лектира е добро андерграунд местенце,ама и таму не се дишеше ама пак јако е шо има 2 стејџа,на едниот рок а на другиот хаус си тераше :D Се на се добро поминав,наскоро пак мора да се посети...Вчера кај 1-2 фул Широк Сокак,така да наредно идење пак мора сабота да биде :D

Првпат по подолго време бев викендов во Битола,прејако си поминав...Малце хаос у сообраќајот,од сите страни ти улетува по некој,кој кај стигне паркира,пешаци минуваат кај стигне,малце повеќе кружни текови (каде бе со филџан и клавир на сред кружен тек,Битола бабам Битола :pos: Long live Двојче) ,ама се на се окау поминав...Фини местенца се Буре,Камарите,Бистро Треф,Хаус оф Манаки.....Е сеа малце ноќниот живот не ме бендиса,неможе бе цела Битола у Расчекор да биде 2 на 2 што е...Влегов само синоќа и излегов одма,не се дишеше...Лектира е добро андерграунд местенце,ама и таму не се дишеше ама пак јако е шо има 2 стејџа,на едниот рок а на другиот хаус си тераше :D Се на се добро поминав,наскоро пак мора да се посети...Вчера кај 1-2 фул Широк Сокак,така да наредно идење пак мора сабота да биде :D
би ти препорачал сабота да одбериш како што кажа,порано беа јаки петоци и саботи додека четврток и недела помирно и баш кул беше,сега саботата ти е бурна загарантирано,другите денови немаш гаранција

Следниот пат оди во ноќен клуб БАЗА. Расчекор ти е цела сељачана собрана на едно место(без навреда). :D
Од Расчекор остана само името кое го стекна во минатото, сега е збиралиште на поблиските битолски села.
Positive исто така беше добар ноќен клуб, но таму во последно излегува дечурлана од 18-21 год.
И нормално во било кој клуб да одиш, на крај ќе завршиш во Лектира во раните утрински часови. Сите патишта водат таму, и е стандард место за докрајчување. Обично локалот се полни после 2: 30 часот. :icon_mrgr:

Абе ај за ноќен клуб и кафани имаме мала работа ама да нема стриптиз бар е резил ебати градот :p

p.s.ај давифов го спомнавте а со перон шо прајме :D

Е ај дупки веќе ко пишиме и некој ако е за на певаљка,можи да помините до Гоцева порта и Ефтинија.:icon_lol:

Е ај дупки веќе ко пишиме и некој ако е за на певаљка,можи да помините до Гоцева порта и Ефтинија.:icon_lol:
Abe zatvoraat rano tamu bacinjata treba da stanvaat za na niva :D ama ako go bara nekoj vecniot od Novaci slobodno e tamu 24/7 ;)

Нaреден пaт зaеднo идеме :cool:

http://brif.mk/?p=198255

Спречете го клептоманот бе, спречете го се запусти!!!
Како ми иди на памет да продава културен споменик, стар 100 и кусур години ? КАКО !??

Забегаја скроз овие, немат веќе допирна точка со реалноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom