Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
На час по македонски професорката го станува на табла на еден муслиман (кој постеше рамазан), и му вика напиши Литература, и овој заборави една буква, напиша Литеатура, и професорката му викат : Г'лтна една буква. А тој му викат : Не професорке јас Постам :vozbud: : Професорката ај сеа еден Кец пошо постиш:vozbud::vozbud::vozbud:

Час по филозофила.... ученичката неточно прочитала и цело време раскажува за познатиот ПИТАГВА(питагора):vozbud:

проф: Абе јас СЕ те сваќам, ама ништо не те РАЗБИРАМ!!! :pos2:

Професоре може ли у Веце?
- Какво е тоа прашање? Може ли да те фрлам низ џам :хаха:

старо... ова 100% од некој го имаш слушнато кај шо се фали а тој од некој друг и така до бескрај:toe:
Реална сључка бе брааат

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.
П:Што се разликува кај тродимензиона форма??
У:Светол дел,темен дел и најтемен ден
П:Коа ќе ти опнам една ќе има до Нова Година да ти биде темно

П:Ај сеа кажи пак што се разликува?
У:Висина,ширина и коса линија
П(му удира еден ластик):Е ова е парабола

:pos::pos::pos:

П:Што се разликува кај тродимензиона форма??
У:Светол дел,темен дел и најтемен ден
П:Коа ќе ти опнам една ќе има до Нова Година да ти биде темно

П:Ај сеа кажи пак што се разликува?
У:Висина,ширина и коса линија
П(му удира еден ластик):Е ова е парабола

:pos::pos::pos:
:хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:

по крајот на граѓанската војна,во европа и франција... (наместо европа и америка) :pos2:

старо... ова 100% од некој го имаш слушнато кај шо се фали а тој од некој друг и така до бескрај:toe:

Старо е, пред 7-8 години уште кога сестра ми учеше основно, од нејзини соученици е таа глупост .. можеби и други ја имат правено .. нвм :salut:

Auu na ova sum se smeel cel den.
Isprasuva profesorkata po Istorija i prasuva za lekcijata za liga na narodite.
I stanuva Nenad da odgovara i vika Ligata na sampionite:pos2: bila formirana (lupna nekoja godina ne mi teknuva) I koa se svesti cel klas sto kaza koga pocnavme da se smeeme ne prekinavme cel cas, a profesorkata se cudese zosto se smeeme.:vozbud:

Проф. по ликовно ја брка една моја соученичка бидејќи правеше галама на часот, и по некое време и вика на другарка и: Оди викни а од надвор да не висе каа ПИНГВИН .. цел ден се смееме за тоа :pos2:

Ова се случи во УЗУЗ Велес,во 97,кај проф. по Хемија (која сите ја знаат,пијаница).Се друго е или имитација или лажење.

одговараше едно дете по историја за некојси град кога бил направен и вика: тој бил направен 1353 ера пред наша ера :toe:

Na Bilogija vo Osnovno uciliste Krste misirkov Gevgelija od klasnata ....
Klasnata : Koga sum va navredila be STOKI edni ?

Sredno na francuski pak od klasnata
U: Lele ma bole Glaafta, Profesorke imte apce za glava ?
Prof: Za kakva glava ? Svinska , Teleska ili Covecka ?

Професорката по Англиски: Ученици, утре че прајме изненаден тест..:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom