Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Еден средношколец беше отсутен една недела и класната го прасува средношколецот КАДЕ БЕШЕ ТИ ЕДНА НЕДЕЛА а средношколецов одговара имав смртен слуцај кај мои приатели а професоркава му веле А ЗОШТО НЕ МИ КАЗА ПРЕД ВРЕМЕ!!!

Profesorka po Angliski:
Ti nazad celo vreme zboruvas!
What`s your name?
Ane.
Ajde svrti se napred!

So sto bile vooruzeni ajducite?
So lak i strela.

у второ одделение...абе ваков кикс, не знам...имаше едно девојче у класот ептен забегано..и имавме мал одмор 5 минутки и после сите се враќаме у училница нејзе ја нема. после 10тина минутки влева типката на маица и на гаќи, свиткана у клопче, и фати да вика - наставничкеее сукњата си ја загубив не знам кај ми еее...ние патос на земјата не се знаеше кој каде легнал се умревме од смеа. ај наставничката фати цело школо го пребара и на крајот у вецето и ја најде сукњата...али важно девојчето цело школо го ишета полу-голо

лани земавме кондом и и го ставивме у тетратката на наставничката по шпански, и не забележа типката цел час. и на крајот го виде и фати да се дере, али џабе и беше цел клас беше умешан неможеше на сите кецови да ни забоди па си замолча.

со наставникот по ликовно у 5то приказни триста и една. синопсис краток - идеше на час секој ден со шише ракија и ќе се опие и само глупости цел час. лудница

у 5то исто, една ненормална по историја не натера у недела сабајле да идеме на црква, кој не отиде кец у дневник. и отидовме на миса 5 саата, и седиме седиме и фати еден школски да се прозева. и наставничката му вика - трајков не се прозевај толку ќе ме голтниш. и типот ладнокрвно и враќа - фала наставничке ама не јадам свинско (тогаш уште финтава не се вртеше до толку). ние сите на земја од смеа каква црква какви бакрачи. а типот од 3 кеца у дневник неможеше да се опораве цела година

Profesorot po istorija do 8 so mi bese sekogas mi vikase"ti devojko kako si sednata ko vo djip da se vozis"

A so imav eden pogermanski bese skroz izduvan, ke go prasavme za nekoj nejasen zbor pr.od nekoj tekst so znaci, i toj ni velese"ne znam jas toj e moderen germanski prasajte nekoj pomladi so znaat germanki" abe katangi gluposti tresese so da vi kazam.

седиме на час англиски и оваа збори нешо ди прашуе децава, а ја си пееф една песна da hui od offspring и се дерам I wanna fuck with da hui! и оваа од таму се избацуе-goooood! лееее сите патос

a be ja moze sum stara ama ne pijam nafta

Izlezi nadvor i stoj tamu dodeka ne te viknam da vlezes.
A nastavnicke moze da sednam?- angliski

denes na sociologija:i taka listot ke se napisuva na hartija

ZUC Vlado Tasevski Skopje

Istorija : Profesor -Ajde koj znae zasto go izgradile Kinezite kineskiot zid?
Drugar moj diga raka i onaka ladnokrvno ......za da se zastitat od poplava

no comment

Prasanje po istorija ? Koj bil Aleksandar Makedonski ....edna tipka diga
raka ....... Aleksandar od Makedonija (da ste mu videle faca na profesorot) i pak na kraj imase 5 a jas 3 ka......

Amerika ja otkril ? Napoleon Bonaparta posto po kazna go pratile na ovoj ostrov ......bivsa moja (koga ce mi tekne so kogo sum izlagal)

Бушав брат кажи им што беше Милчето-физика наше!!!Поголем гаф мајстор од неа нема така ли е?!:pos::pos::pos:

FrAnKEInsTEiN напиша:
Бушав брат кажи им што беше Милчето-физика наше!!!Поголем гаф мајстор од неа нема така ли е?!:pos::pos::pos:
Не знам од кај да почнам за Милче
Само во наш клас наполнивме две тетратки и после ни здосади хехехехе

И кај нас пеер се полнеа тетратки ама тоа со гулабот беше гаф над гафовите!!!хехехе

vaka sea..imame cas geografija,profesorot e zakon,a na karta odgovara eden skolski so sekogas se vadi na intelogencija..prasanjeto bese:Kolku sateliti ima Venera.I ovoj vika:Venera ima mnogu mal broj na sateliti,t.e.NULA!eeej sme se skinale od smeenje!

Пеограмирање час а во позадина двајца се тепаат додека професорот е свртен кон табла се слушаат удари професоров се врти и следи: Кој маваше Клупа од Глава? Овај Клупа од глава... мислам....со глава во клупа???:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom