Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
На час по латински:
Професорката-На што ви личам јас,на џандар?!?
Ученичка-Не,на ентеше.

Видиго сонцево ко полна месечина е .
Рана пролет рецимо август.

Киксови

Ja nego ne go udrev, a on mene me udre.
Mmmm...ama ubavi si gi napraila soleni kako karamela.:je:
Da ti eb*m tatkoto u pi*ka.

^Killer^Boy напиша:
Ja nego ne go udrev, a on mene me udre.
Mmmm...ama ubavi si gi napraila soleni kako karamela.:je:
Da ti eb*m tatkoto u pi*ka.

леле:nesvest: ова е веќе трета тема за киксови:star: Разгледајте малку пред да отоврите нова тема:kajg:

:)апенинскиот полуостров е најголем во групата на балканските острови

:)во африка врнат суви дождови

:)сендвич со тост (на тај се смејааме најного а го кажа наставничката од друго школо по математика шо е)

PR.BITOLSKA PIVARA ZA MLEKO OD PROFESORKATA PO BIZNIS ELISAVETA OD MOSA

ова шо ви го пишам се има на стварно случено.
седми час , физика , прва смена , многу топло времето , не се седи и едно дете мисли што да излаже за да биде пуштен од часот.
часот завршува за 15 минути, сите спремни за дома а проф. испитува за оценка. и така по едно време, едно дете станува, го вади мобилниот и збори пред професорката "Kaжи тато.Што!?!? Баба умрела!? Леле ај одма идам дома!" (а нема веза ништо тој лаже само)
И оди кај проф. ја прашува ај ако може да ме ослободиш за тај час ,баба умрела. И проф. најверојатно насети дека лаже и вели "Ај те молам поседи уште десетина мин. завршува часот" - " Aма професорке.... баба умрела..." - " Јас стварно ми е жал, прими сочуство, али не можам да те пуштам"
И детето се враќа на клупа, со нажалено и скиснато лице. И по некое време вели " прати сеа шо ке се деси :) ". И станува, пушта мобилниот да му звони да го слушне професорката и на цел глас "Кажи тато.. Што?!?!?!? И дедо умрел!?!?!? ЛЕЛЕ професорке отидоф ја дома и дедо умрел! " , ја стави ташната на рамо и отиде:pos::pos:

kiks

АБЕ ЛУЃЕ, КАЈ СЕ ФАКУЛТЕТИТЕ НА ВОДНО?:mist:

КИКС

еве еден кикс на мој другар: ТОЛКУ Е ОБЛАЧНО, ШТО НИ САТЕЛИТИТЕ НЕ СЕ ГЛЕААТ.:blabla:

Drugar docni na prv cas angliski..
Profesorkata: Stole why do you late?
Stole: Fine thank you and you
:pos: :pos: :pos:

VMRO напиша:
Drugar docni na prv cas angliski..
Profesorkata: Stole why do you late?
Stole: Fine thank you and you
:pos: :pos: :pos:
На Столе ептен му иде англискиот!:smeshko:

imase eden natpis na klupata- NIKOLA TESLA USIMA VESLA ZUBIMA RUJE DA DODZE DO STRUJE

eve eden dobar kiks
Solzi mi pecat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom