Бисексуалност

• Креатор на темата Креатор на темата biseksualec
  • Време на започнување Време на започнување
До пред некое врме бев заинтересиран само за женски пред некое време ми се јави желба да пробам и со машко во скоро време планирам да почнам со сексуални односи со женски ќе си имам секс нормално но со машко како е некој да ми кажи и дали овие чувства се нормални дали сум би
пробај секс со женско и пробај секс со машко... кој ти е посладок тај си го практикувај... успат за да не се изненадеш на првио секс прочитај по нето за клистирање и за правилно практикување на анален секс

Пробај прво секс со женско па види дали ќе те привлекува и машко потоа, ако те привлекува, педер си:pusigo:

А бе биди си маж и спиј со жена да си видеш раат... има ли нешто поубаво од нас жените? хаха . Поздрав дете !
Ќе пораснеш ќе сфатиш... Среќно !

gay_test_by_cristimilan7.png

А зошто да си ставаш етикета?
Ако си отворен кон експериментирање направи го токму тоа.
Пробај со женско.
Пробај со машко.
Порбај неколку тројки, или четворки.
Можеби експериментирањето ќе те доведе до заклучок дека преферираш еден пол, можеби двата.
Можеби во еден период од животот ќе преферираш женско а во друг период машко.
Сексуалноста е менлива работа и да се определиш толку рано за едно нешто е малце тажно.
Најважно е да ги прифатиш твоите сексуални желби и потреби, да знаеш и прифатиш што тебе те привлекува и што е добро за тебе. Се додека практикуваш конзенсуален и безбеден секс - тогаш нема потреба да си ставаш сам етикети и да се ограничуваш.

Сексуалноста е менлива работа и да се определиш толку рано за едно нешто е малце тажно.
Ти ова сериозно? Што е тажно? Да испроба сто варијанти дур свати каде припаѓа или да си се определи тоа што уствари го прави среќен?
Тажно бе не ми се верува... :facepalm: Или го палат мажи или жени. Ако толку се предомислува нек почека уште која година и кога ќе биде сигурен нека легне или нека го легнат.
Никогаш не можев да и сватам бисексуалците, нит таму нит ваму, пола срање.

Ти ова сериозно? Што е тажно? Да испроба сто варијанти дур свати каде припаѓа или да си се определи тоа што уствари го прави среќен?
Тажно бе не ми се верува... :facepalm: Или го палат мажи или жени. Ако толку се предомислува нек почека уште која година и кога ќе биде сигурен нека легне или нека го легнат.
Никогаш не можев да и сватам бисексуалците, нит таму нит ваму, пола срање.
Да. Подобро е да испробаш неколку варијанти дур да сфатш што те прави среќен, отколку под притисок да се определиш за едно нешто и да бидеш несреќен.
Не е толку просто како “Или го палат мажи или жени“. Сексуалноста не е толку црно - бела.
И не верувам дека на некој му е битно дали ти или некој друг може да ја свати нивната сексуалност.

Да. Подобро е да испробаш неколку варијанти дур да сфатш што те прави среќен, отколку под притисок да се определиш за едно нешто и да бидеш несреќен.
Да, во време на пубертет е најдобро да се испроба и дрога, скок од зграда најдобро 9ти кат да види мош ќе може и да лета, секс со двата пола, а може и некое животинче а? Оти да не? Шо повеќе проби то повесело ;)
Така да си ги учиш децата ако ли? Ќе те прашам ако доживееме нели.
Не е толку просто како “Или го палат мажи или жени“. Сексуалноста не е толку црно - бела.
Просто е ко грав, само лабилноста доведува до сивило.
И не верувам дека на некој му е битно дали ти или некој друг може да ја свати нивната сексуалност.
Ни јас не верувам, ама мене пак ми е несватливо. Отприлика вака: пред која минута видов цура со шамија на глава, хеланки (подобро и беше гола да е) и деколте до папок. Нит верник, нит секси...ко шо реков пола срање.

Да, во време на пубертет е најдобро да се испроба и дрога, скок од зграда најдобро 9ти кат да види мош ќе може и да лета, секс со двата пола, а може и некое животинче а? Оти да не? Шо повеќе проби то повесело ;)
Така да си ги учиш децата ако ли? Ќе те прашам ако доживееме нели.
Никаде не спомнав животни, напротив, нагласив дека е битно со кој и да е да има согласност од тој некој.
И не знам шо ми убацуваш дроги и срања кога збориме за сексуално експериментирање.
Не знам шо има лошо во експериментирање.
Тебе ако ти одговара да си го земеш првиот маж кој те легнал и да се клецкате само во мисионерска и тоа те прав среќна - супер за тебе. Има луѓе кои сакаат да пробаат се и сфашта.

Просто е ко грав, само лабилноста доведува до сивило.
Не си спремна да слушнеш за фетили или полигамија.
Ама ако, се дур си среќна под стакленото ѕвоно - супер :)

Ни јас не верувам, ама мене пак ми е несватливо. Отприлика вака: пред која минута видов цура со шамија на глава, хеланки (подобро и беше гола да е) и деколте до папок. Нит верник, нит секси...ко шо реков пола срање.
А мене ми е несватливо зошто ти и луѓето што го делат твоево мислење имаат впечаток дека нечиј стил, избор, сексуална определба и живот има некаква врска со нив.
Не знам зошто имаш впечаток дека ти си некако поврзана со бисексуалноста на членот што ја отворил темава или девојката која носела шамија и шетала полугола.
Апсолутно никако тебе тоа не те тангира. Зошто потребата да зуеш и да загорчуваш нечиј живот само затоа што, ох, ох, ох НА ТЕБЕ тоа ти е несфатливо?

Никаде не спомнав животни, напротив, нагласив дека е битно со кој и да е да има согласност од тој некој.
И не знам шо ми убацуваш дроги и срања кога збориме за сексуално експериментирање.
Не знам шо има лошо во експериментирање.
Тебе ако ти одговара да си го земеш првиот маж кој те легнал и да се клецкате само во мисионерска и тоа те прав среќна - супер за тебе. Има луѓе кои сакаат да пробаат се и сфашта.
Неко пробо па се усро. Збориме за дете кое е во адолесцентна возраст и на кое ти го советуваш да проба на секој можен начин. Браво. Да не беше ти сите ќе се клецкаа у мисионерска поза. Така барем ќе испроба и со маж, жена, куче...а може му се дига и на мали две годишни деца. Па да проба а? Може тоа ќе го усреќи, ТАЖНО е да не проба.

У пубертет многу лета мозокот. :rolleyes: Море коа ќе проба некоја женска ќе забораи и како се вика. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom