Бисексуалност/Лезбејство

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Имав девојка. Беше Би...сме праеле интересни работи со најдобрата другарка. Супер ми беше. Далеку од лошо и гадно :))) It was FUN!

Сум се бацила со девојка - сум била привлечена од една моја другарка (истата) - но тоа беше во тинејџерските денови кога истражував се и сешто на поле љубов

Оттогаш, не сум имала нешто слично - едноставно - не сум чуствувала внатрешен порив за лезбејство или уште помалку за бисексуалност.

Фала Боже - нормална сум

Шта би ја јебо њега....
emmao.jpg

Де некој нека ми одговори ако рокнеш травестит што би бил ти/таа?

Машко (педер, бисексуалец, двете)
Женско (лезбејка, бисексуалка, двете)

Повеќе би ги оправдал хомосексуалците одколку бисексуалците од причина што хомосексуалците знаат што сакаат и нивните чуства емоции се сврзани исклучиво кон лицата од исти пол а додека бисексуалците глумат лудило сакале или не тие некого морат да лажат или дечкото или девојката и во ваков случај секогаш останува некој повреден. Истото се однесува и за лезбејките.
Јас лично нити ги осудувам нити ги оправдувам ваквите личности Господ на секој од нас ни дал слободна воља и секој може со својот живот да прави што сака но притоа да внимава на последиците од стореното.

A за да се биде хомосексуалец или бисексуалец потребно е нечие оправдување. Интересно. :icon_lol: Каков стереотип човече:icon_lol:

Повеќе би ги оправдал хомосексуалците одколку бисексуалците од причина што хомосексуалците знаат што сакаат и нивните чуства емоции се сврзани исклучиво кон лицата од исти пол а додека бисексуалците глумат лудило сакале или не тие некого морат да лажат или дечкото или девојката и во ваков случај секогаш останува некој повреден. Истото се однесува и за лезбејките.
Јас лично нити ги осудувам нити ги оправдувам ваквите личности Господ на секој од нас ни дал слободна воља и секој може со својот живот да прави што сака но притоа да внимава на последиците од стореното.

А од каде тоа дека лезбејките и бисексуалците/ките глумат лудило и како тоа под дифолт МОРААТ да повредат некој?

Нема ништо полошо од лицемерие. Толку ќе кажам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom