- Член од
- 14 јули 2005
- Мислења
- 2.128
- Поени од реакции
- 41
Dani^^^ напиша:Respect:music3:Озбилно,ме фати у тесно ... Хммм...зарем јас останав без коментар?:raz:
Дани, не е ваљда дека сите ќе не разочараш и ќе се даеш на женски!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dani^^^ напиша:Respect:music3:Озбилно,ме фати у тесно ... Хммм...зарем јас останав без коментар?:raz:

le_leaa напиша:Зашто да не....треба се да се проба пред да кажеш што е најдобро..
spooky напиша:Абе таа нека проба слободно, ама нека не се откажува од машко друштво![]()
![]()
Со ова сакаш да кажеш дека и ти имаш пробано женски задник?The`bItCh напиша:Секако.:wink:
Ако не пробаш никогаш нема ни да знаеш како е, а уште помалку да даваш коментари за најдоброто.
Дани, да пробаш воопшто не е лошо.:wink:
:baeh:
sakam da gledam dve devojki kako se lizat i ljubat i galat sakam da bidam megu niv malce posle ke gi pushtam da se igraat a ja da gi gledamle_leaa напиша:Секако дека треба да им веруваш, потполно биле во право...
obozavam lezbejki
auuu ludnica da nezboram za porki so lezbejki heheda fortune da mislam ludnica situacija top top ludnica mislam bi me zapalilo toa najvishe na svetFortunE напиша:Мене ме интересира дали две лезбејки би дозволиле машко да ги посматра додека се лижат, галат и што ти знам јас, дали ги пали тоа?
FortunE напиша:Мене ме интересира дали две лезбејки би дозволиле машко да ги посматра додека се лижат, галат и што ти знам јас, дали ги пали тоа?