Bin bir gece - Илјада и една ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Сестра ми ја гледат редовно, нашколо кај нив им е топ тема последната епизода од турскиве патетики. Арно ама ко ќе видиш и ние гледавме Касандра, рајт? Само не можам да ги сфатам уште луѓево кои по 15 години емитување на серииве со иста тематика ги гледаат со ист жар ко порано.

П.С. Сестра ми е второ одделение.
Господине Бур.. Болиглава, немој жити мене! :baeh:

Konecno se sobraa taman mislev nema spas od seljacistava, ama se sobraa: facebook.com/group.php?gid=327094090273&ref=search&sid=100000513487019.1393229887..1,
AJDE DA SE SOBEREME (neznam kolku lugje) i da NE gledame SEHEREZADA

Ама нешто слабо им оди, само 550-тина членови има групата и изгледа и тие ја гледаат, џабе глумат, само цитираат ликови :pos2::pos2::pos2: а таа што е за 1001 ноќ има над 10000 членови :vozbud:

Мајка ми ја гледа многу и можам да кажам,самото тоа што е сихронизирана и приказната е добра,ја прави емисијата убава.Штета е што иде два пати неделно или ќе беше далеку поголем хит ама и овака не е лошо.Влегов пред некој ден во кладилница и девојката што работи на каса си пуштила:pos2:Ах си викам Касандра беше ненадминлива:)

леле некако спласна интересот за Шехерезад
се натажив :pos2: немојте вака
изгледа после вечерашната епизода ке биде поголем интересот :helou:

леле некако спласна интересот за Шехерезад
се натажив :pos2: немојте вака
изгледа после вечерашната епизода ке биде поголем интересот :helou:

Да можев нешто паметно од тоа да научам ќе почнев да гледам и јас вечер...:tapp:

Да можев нешто паметно од тоа да научам ќе почнев да гледам и јас вечер...:tapp:
Ме натажи и коментаров, жими се :pos2: ама не ја разбрал финтата, а ако гледаше ќе знаеше..., голема мудрост има во Шехерезад :wink:

шеќерезад (така се вика?) постепено станува втора Касандра :vozbud:

Ама нешто слабо им оди, само 550-тина членови има групата и изгледа и тие ја гледаат, џабе глумат, само цитираат ликови :pos2::pos2::pos2: а таа што е за 1001 ноќ има над 10000 членови :vozbud:
Колку и да сме тие сме, ама не има за срека

Ме натажи и коментаров, жими се :pos2: ама не ја разбрал финтата, а ако гледаше ќе знаеше..., голема мудрост има во Шехерезад :wink:
Има очигледно големи мудрости и во Шехерезад и во Ѓумуш и во Касандра, се мудреци ги правеле. Како бисери на мудроста се:vozbud::aplauz:

Некој очигледно не го сваќа сарказмот и тоа ме натажи :pos2: ама ОК не е тоа за секој :helou:

Шо им текна и утре да ја даваат?
Не дека ми смета,ама од 15 минутнине реклами и филм ми се одмили и све.

шоооо???
и утре ли ке ја дават шехерезад
само утре или секој четврток??

Некој очигледно не го сваќа сарказмот и тоа ме натажи :pos2: ама ОК не е тоа за секој :helou:
И јас сум тажна, тоа ни е веројатно од Шехерезад, па нели денеска сите ја гледавме и плачевме.

шоооо???
и утре ли ке ја дават шехерезад
само утре или секој четврток??
Веројатно секој Четврток, се тепаат со Ѓумуш во ист терми, ни ебаа мајката А1 и Сител, секој ден по една, а сега и по две од овие турскиве.

:pos2::pos2::pos2: Нападнаа Ѓумуш и Шехерезад, и со термините се изедоа двеве серии.
Како што тргнала работава, не ме чуди А1 да почне да ја дава секој ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom