Епа тоа ти е...Ама полошо е шо НЕ СЕ СОБИРАМЕ(тоа 4 го кажав онака,се надевам дека ќе се собереме)Го немате Фантом во организација зато се собирате четворица.
Инаку јас ко ќе се осеќам ко гомно, баш тогаш прам растур. Во другите случаи сум најдобар.
Види го ти него...фантом го немале.Јас сум менаџерот!Го немате Фантом во организација зато се собирате четворица.
Инаку јас ко ќе се осеќам ко гомно, баш тогаш прам растур. Во другите случаи сум најдобар.
Еве ја сум женско од Скопје шо игра билијард =)Де бе пчеличка до толку си добра????Баш сакам да видам женско како игра билијард(пошо од досегашно искуство лошо играат)
Ако си од Ск-во сакаш да прајме кајгана собиранка некој викенд????Obozavam da igram biljard,super :pishtoldz
Од кј си, шо си, како си?Коа идаш Охрид ова онаЈас го предизвикувам најдобриот тука...
Поз :smir:
Иако појќе играм 8ка, ќе напрајме и една 9ка, и во то не сум лоша...Од Скопје сум играм 9ка, во Ох тешко, вие кога доаѓате во Ск?
И да ме пробаш слободно, нема да згрешиш :pos2:
Снукер во КМ во Карпош? Јас само таму играм, поточно само таму има 'нормален' снукер.Биљард е права ствар , најмалце 1 неделно со друштво се собираме и играме по 3,4 саата. У последно време многу поише снукер играме , научивме и сеа ни е интересно. Некако повеќе размислување бара снукерот и понеизвесно е.
Имам слушнато за КМ и сакам да идам таму некад , слушам оргинал снукер маси имало. Ние играме во Макс пул во центар , ок е , не е како оние масине што се помали од самата штака , таман се. А добро ли е во тоа КМ?Снукер во КМ во Карпош? Јас само таму играм, поточно само таму има 'нормален' снукер.
Мене ми е искрено чудно како никој не слушнал за КМ во Карпош.Имам слушнато за КМ и сакам да идам таму некад , слушам оргинал снукер маси имало. Ние играме во Макс пул во центар , ок е , не е како оние масине што се помали од самата штака , таман се. А добро ли е во тоа КМ?