Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ојме сигурно, јас, Болиглава, Ели4ка п4ели4ка и PoolGirl. Ако се договориш со Џимеј, појлите вечер Пауер.

Се чудам како то фантом уште се немат пофалено дек победија...:wink:

Бевме договорени да не кажвам јас, демек сум се фалел на секое. Ај ти кажи ак не, дан речиш Фантом ваков таков.:baeh:

Ај убо. Дур кажите ќе се испотепате.

Болиглава и Фантом vs. П4ели4ка и PoolGirl 2-1.

Ae.

Многу се радвиме, ко ќе ми текнит на победава се мочам в гашчи од возбуда.

Уживај си и признај го поразот. Шо е најбитно, со пресврт беше.:back:

То зш беше срамота да ве победиме пред сииите оние мажишта онаму... и ви попуштивме. И зш многу ве сакаме де :).
Иначе, тој шо ја напрајл темава требит да частит нешо зш 20 страни му изнапишавме :)

Уфф, како се изнаиграв до сега. Го тепав комшијата воедно и мојот школски 10:3 кај мене дома. Ама не сум баш у форма слабо играм во последно време.

Уфф, како се изнаиграв до сега. Го тепав комшијата воедно и мојот школски 10:3 кај мене дома. Ама не сум баш у форма слабо играм во последно време.

Имаш билјард дома ти?

/me е љубоморен.:nesum:

Фантом, кај игравте ре?
Јас поминав Power кон 10 и пол - 11, седав до кај 12 негде пикадо игравме, ве немаше. Кај костурон дан бевте?:)

Фантом, кај игравте ре?
Јас поминав Power кон 10 и пол - 11, седав до кај 12 негде пикадо игравме, ве немаше. Кај костурон дан бевте?:)

Игравме Power ние до 10 и пол негде, и после ојдовме на едно многу тајно место.:zlo:

Хаха то местото само за нас е напраено за да не се брукаме стилс ваму-таму :pos2:

А ина4е...

Девил4е ај зеј ме за жена,не за др билјард да си играм:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom