-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш,пеер4е едно,така не заебавте за да изгубиме партија![]()
Влезе црната во точната дупка,и по неа влезе белата,и автоматски ни ја земавте партијата.
Тоа беше претходниот кгн билијард,не овој вчера![]()
Знам де,ама немаше како,па ај така ќе тепате
Иначе,се е океј,освен што екстра глупо ми е правилото ако ја удриш црната директ,тогаш губите партија.
Тоа треба да се рачуна како фаул,сепак.
Јас сум љубител на билијард али далеку е Скопјево. Може од октомври кога ќе почнам со факултет. Дотогаш имам GrandBilliards![]()
Мац,мавање црна директ е губење партија:smir:
Иначе еве и јас да се пријавам ако се организира билијард.Во Хазард играте така?
Може, зошто да не.:smir:Count me in.
Болиглава, видов дека доаѓате на собиранка, па ако останувате повеќе, да се решиме на билијард, на наш терен, сега увежбани сме.
Според нашиве пос*ани правила другиот е на ред, без да ја мести белата топка каде сака. По светски правила може да ја мава и ако е пред половина.
За другото: Bring it on.![]()
Читни на претходнава страна. Таму расправаме за токму тие наши глупи правила.Ние како што играме ако удриш топка пред половината или спунт пред половината во тој случај де ако претходно е флезела белата значи противнико си внесува една негова топка коо сака и е он на ред.