Бил ли некој од форумов на натпревар по физика за 8одд?

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
С

Спенсер

Гостин
Бил ли некој од форумов на натпревар по физика во 8одд??регионален,државен,било каков??ако некој бил, нека ми пише пп,или нека пише на темава,поздрав

Беа тоа времињата...
За малку не отидов.:)
Требаше на државниот да одам, на ПМФ тој што беше, ама ми се поклопи со географија...исто место, исто време, само различна училница...и речив да и дадам приоритет на географијата, наместо на физиката:)

Беа тоа времињата...
За малку не отидов.
:)
Требаше на државниот да одам, на ПМФ тој што беше, ама ми се поклопи со географија...исто место, исто време, само различна училница...и речив да и дадам приоритет на географијата, наместо на физиката:)
Haha, dobro bese ova :)

Бил ли некој од форумов на натпревар по физика во 8одд??регионален,државен,било каков??ако некој бил, нека ми пише пп,или нека пише на темава,поздрав

Тебе ли те пратија.Оваа година за малце ќе ме пратеа еден другар сереше кирца е добар фактички сум така така само за натпревар не сум.
Епа тие што ги прати им даде збирки две мислам се.
Тебе наставничката ти даде нешто?

Физика најглупиот предмет :) Не сум бил ниту ќе одам оти тапа сум, не ни оди

Јас бев на физика натпревари ама во втора, трета и четврта година гимназија.

Физика сакав во основно, најверојатно поради професорката. А сега...не можам да го поднесам тој предмет, а не пак на натпревари да идам. Исто ради професорката че да биде:)

Абе само треба да има некој УБАВО да те спреми, и секако, да познаваш некој во комисија :kesa:

Jas sum bil na natprevar po fizika vo 8-mo oddelenie. Regionalen, drzaven bev..... A oti so treba?

ми требаше,али отидов,и нишо,ептен беа тешки задачите,:pos2::pos2::vozbud:, бев на тој у ПМФ, регионален мислам беше,вежбав али не доволно,и нишо не напрајв, барем гратис сокче и кифла добив,:pos2::pos2:

Е убаво ви текна да му одговорите после 10 месеци :pos2::pos2:

Па во Струмица имаше два по физика еднио беше во Никола Карев(школото го организираше и служеше и плус како некоја реклама) и прашањата ги даваа 30 прашања и не знам колку задачи-јас лани бев по информатика(се оддржуваа заедно тие натпревари)

па ти да не си бил??? не ЛЖИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom