Big S Adrenaline

• Креатор на темата Креатор на темата Pero23
  • Време на започнување Време на започнување
A нешто повеќе за бендов ќе може,да знаеме што како зашто, да се информираме де???!!!:pipi::helou:

чекај малце сеа се збунив нешто...

http://www.myspace.com/blendedmkd ??? глеам за иста група станува збор... а пта го видов у охрид па ми кажа за макфест али незнаев дека сте смениле име. ?? ако уопште сте ист состав иначе... песнава не постоиме е KICK ASS :)

Добро звучите момче.. На макфес ако може гласам за вас :smir:

Макфест помина, а нив ги немаше
ги имаше како ги немаше иначе дечкиве свират секоја сабота во кафе бар Sega Fredo бев прошлава сабота ме изненадија,браво дечки така продолжете :back:

Mnogu dobro,odlicno,super,ma kako super sto e pojako od super???????

Ova e nesto volsebno ,odamna ne sum slusal nekoja numera od nasite prostori tolku mnogu pati. Vokalot e sovrsen,od boja na glas do artikulacija,arazmanot e zanosen ,produkcijata vi e TOP nema zamerka sovrsenstvo. Ne bi mozel so sigurnost da odvojam koj del od pesnata mi se dopagja najpoveke no refrenot so site pratecki vokali ima takva mok da i koga ke si legnes dolgo ostanuva vo mislite.
Vcera slucajno ja otkriv Kajgana i ja slusnav pesnava.Osekav potreba da vi dadam komentar koj veruvam ke vi go razubavi denot barem malku kako sto vasata pesna mi ja razubavi nokta
VI BLAGOOOOOOOODARAM
PIK

Еден од подобрите бендови во нашава ни мила државичка, да не кажам једини...
Мн добро звучат
Посебно ме изненадија со персонал мун...
Риспекат!!!

Денес излезе и видеово. Солидно иако може и боље спот, со оглед шо е правен во САД.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom