Би сакал да зборувам на македонски

• Креатор на темата Креатор на темата Benjamin007
  • Време на започнување Време на започнување

Аман бе луѓе, аман! Што толку ви имам згрешено па нон стоп да сте опседнати со мене и мојот лик? Ме изгоноивте како куче од форумов? И што сега секој што ќе се регистрира го мислите дека сум јас? Или престанете или земете ме каква што сум. Не сум заинтерсирана за отварање нови теми оти јас славата си ја добив. Ама во секоја трета тема да ме спомнувате мене е тоа не бива. Ај поздрав од мене. Ако пак не ме блокираат модераторите. Оти само чекаат некој да се регистрира од Белгија и одма го банираат.

Benjamin007, ако си црнец има да те научам да зборуваш перфектно македонски, па ако сакаш и српски и бугарски.

Benjamin007, ако си црнец има да те научам да зборуваш перфектно македонски, па ако сакаш и српски и бугарски.

Ова дека ќе бидеш посебно мотивирана, или јас не разбирам во што е поентата?

:confused:

Ова дека ќе бидеш посебно мотивирана, или јас не разбирам во што е поентата?

:confused:

Најверојатно сака да провери дали е мит муабетот за црнците...кјара би била македонскиот Mythbuster.

Ставрогин и Е*иветре,
Писателката сакаше да каже дека црнците што зборат француски и се слабост.

Од пусти мерак да научам француски, 3 месеца слушав интернет радио со француски рап и ништо не научив освен некои пцовки. :place:

Ставрогин и Е*иветре,

Од пусти мерак да научам француски, 3 месеца слушав интернет радио со француски рап и ништо не научив освен некои пцовки. :place:

Слабост во која смисла? Сакаш да се ебиш со црнци од Франција, таква слабост, или сакаш да посвоиш црнче од Франција, таква слабост?

Ставрогин и Е*иветре,

Don't you Е*иветар me! Say Ебиветар.

Сериозно има некоја разлика во акцентот помеѓу француски црнец и француски белец.
Ако има чисто од куртоазија зошто баш сакаш да научиш француски црнечки?

Поздрав Бенџамин...:icon_mrgr:

Сериозно има некоја разлика во акцентот помеѓу француски црнец и француски белец.

нема разлика меѓу француски бел и француски црн тоа само различен дијаклетк може да се погоди да зборат црнец и белец во париз и доага до неспоразум

Слабост во која смисла? Сакаш да се ебиш со црнци од Франција, таква слабост, или сакаш да посвоиш црнче од Франција, таква слабост?

That's none of your business. :P

Има разлика. Види / слушни видео:

И не е од куртоазија туку од мерак. :love:
Башка, не за џабе рекле старите „Колку јазици знаеш, толку луѓе вредиш.“

That's none of your business. :P

И не е од куртоазија туку од мерак. :love:
Башка, не за џабе рекле старите „Колку јазици знаеш, толку луѓе вредиш.“

Верувам дека е од мерак. И верувам дека добро ти оди со јазикот, односно со јазиците...(y)

Не, жал ми е, не сум црнец и нема многу разлика во акцентот помеѓу француски црнец и француски белец. Најголем дел се родени во Франција. Но има разлики според регионите во Франција (како во Македонија) или помеѓу земјите (на пример во Франција и во Квебек). Акцентот или дијалектот нема никаква врска со бојата.
Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom