Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.200
- Поени од реакции
- 8.230
Вие ептен напредни сте биле, ние цело време истото. Плус ова професорот го форсираше:
И кај нас оваа нон стоп

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вие ептен напредни сте биле, ние цело време истото. Плус ова професорот го форсираше:
Каде на кајгана (кај кого да се обратам), да најдам луѓе расположени за муабет стварно ми е досадно..
Ќе бидам среќен да разговарам преку приватни пораки.
Ова!
Benjamin007, ако си црнец има да те научам да зборуваш перфектно македонски, па ако сакаш и српски и бугарски.
Ова дека ќе бидеш посебно мотивирана, или јас не разбирам во што е поентата?
![]()
Ставрогин и Е*иветре,
Писателката сакаше да каже дека црнците што зборат француски и се слабост.
Од пусти мерак да научам француски, 3 месеца слушав интернет радио со француски рап и ништо не научив освен некои пцовки.![]()
Ставрогин и Е*иветре,
Писателката сакаше да каже дека црнците што зборат француски и се слабост.
Од пусти мерак да научам француски, 3 месеца слушав интернет радио со француски рап и ништо не научив освен некои пцовки.![]()
Don't you Е*иветар me! Say Ебиветар.
Сериозно има некоја разлика во акцентот помеѓу француски црнец и француски белец.
Ако има чисто од куртоазија зошто баш сакаш да научиш француски црнечки?
Слабост во која смисла? Сакаш да се ебиш со црнци од Франција, таква слабост, или сакаш да посвоиш црнче од Франција, таква слабост?
Don't you Е*иветар me! Say Ебиветар.
Сериозно има некоја разлика во акцентот помеѓу француски црнец и француски белец.
Ако има чисто од куртоазија зошто баш сакаш да научиш француски црнечки?
That's none of your business.
И не е од куртоазија туку од мерак.
Башка, не за џабе рекле старите „Колку јазици знаеш, толку луѓе вредиш.“
Ама ме предомислуваш со рибетината горе, ного машкудански изгледа...