Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најди го постот каде што сум рекол дека не знам што е пласибо, овака не лупај глупости од ракав колку да ме оцрниш
Епа времето секако не може да се врати.
Со тоа што ме цитираш за Тоа е тоа и колку било лесно и што ќе правела девојката - сепак го осудуваш дечкото предвреме
А што не ме цитираше за секој е невин додека не се докаже спротивното?
Јас не да го осудувам дечкото, ако се јас прашувам на педофилите и силувачите треба веднаш да им се пресуди. Нема зошто воздух да дишат.
Со медицински извештај е, ако одиме по муабети од чаршија ете и јас имам верзија дека е докажано силувањето уште веднаш.
Друже што се тиче до мене на вахабитине само за шеријатот им симнувам капа.Шеријатот ја само го споредив со средновековнине казни. Кога се чуло дека силувале,убиле некоја девојка или девојче малолетно у Оман,Бахреин,Саудиска Арабија !??!? .
Не е се така црно-бело.Силување се докажува со медицински наод, согласен секс од двете страни не остава последици. Не можеш да излажеш за силување/секс.
Да, јас читам во портал дека медицинските прегледи потврдиле дека девојката е силувана и тоа не е релевантно, а твоите маалски оговарања дека девојката и претходно се ебела со типот и аналогно на тоа е курва која лаже дека ја силувале се релевантни?
Дечко, не сме во 15 век, постојат медицински процедури со кои се докажува дали сексот бил со присила или не. При насилна пенетрација настануваат специфични повреди на вагината, кои ги нема при нормален секс.
Освен тоа, жртва која пријавила силување, детално е испрашувана од полициски инспектори, кои и покрај вицовите не се така наивни и глупи, имаат долгогодишно искуство во таа област, и лесно можат да препознаат кога некој лаже или има недоследности во приказната. Разговараат и психијатри и психолози, кои исто така имаа искуство со жртви на силување и можат да препознаат измислена приказна.
Така да, хипотетички, девојка може да измисли дека е силувана, ама тоа веднаш ќе излезе на виделина. А ако ти мислиш дека е така лесно да се исфејка силување, бујрум оди и пријави силување, или ете прати некоја другарка да пријави дека рандом дечко ја силувал, па после дојди да ни кажеш дали дечкото е осуден или другарка ти добила пријава за лажно пријавување.
А ова дека не сум била од Штип па не знам што се случило, ти е врв на глупоста и малограѓанштината. Демек ти си од Штип, па автоматски знаеш што се случило?
Не бе дечко, ти само ги знаеш локалните трачеви (курва била, се ебела со овој се ебела со оној, танга носела) и врз основа на тие трачеви си носиш суд дека девојката лаже. Арно ама, силување не се докажува со маалски трачеви, за твоја несреќа., си има посебни процедури, со кои ќе се утврди тоа.
Со медицински извештај е, ако одиме по муабети од чаршија ете и јас имам верзија дека е докажано силувањето уште веднаш.
Процентуално си го бараат курот и си го добиваат со ист залет. Јебига.. страшни работи се тоа и на крај се се сведува на Криминал. Ужас!Стелт има право, силување може да се фејкува и се фејкува. Мој познаник така заврши малку во затвор, додека девојката не призна нешто друго.
Клиничка болница: Гинекологот не најде повреди кај штипјанката што пријави дека е силувана
Дваесет и едногодишната девојка од Штип, која во полиција пријавила дека е силувана, во болница била примена пијана, а таму ја донеле родителите.
Ова за „Плусинфо“ го тврди портпаролката на Клиничката болница Штип, Марина Шуманска. Од болницата посочуваат дека гинекологот кој ја прегледал девојката, констатирал уредна состојба.
- Вчера во 6 часот донесена е пациентка на возраст од 21 година. Примена е на интерното одделение, на интензивна нега во тешка алкохолна интоксикација. Ја донесоа родителите. Прегледана е, направени се опсервации. Свикан е конзилијарен колегиум од гинеколог, невролог и психијатар. Од гинекологот, наодот е уреден, односно утврдено е дека нема повреди. Потоа, околу 2 часот откако е нормализирана состојбата пациентката е пуштена на домашно лекување - изјави за „Плусинфо“ портпаролката на Клиничката болница Штип, Марина Шуманска.
Од штипската полиција велат дека девојката пријавила силување. Таа раскажала дека во 3 часот вчера, отишла во стан на улицата Ѓорги Петров во Штип каде насила врз неа била извршена обљуба. Осомничен е дваесет и едногодишниот Д.С. од Штип, кого го привеле во полициската станица во Штип. Против него ќе биде поднесена кривична пријава.
И во светот се познати чести случаи на намерни пријави при што многу тешко се открива лажно силување или лажна пријава. Некогаш и заради абортус.
Ако е лажна пријава, кој што треба сега да плука.
[DOUBLEPOST=1398427319][/DOUBLEPOST]
................................