Без кондом сте - Што ќе правите?

Ја секогаш си носам ќесиња за замрзнување од 5 кг, оние од 3 ми се мали, и за 15 денара добиваш 50 кеси и вршиш работа !...:vozbud:
Дечко темата е што би правел без кондом, а не што би правел со топла Кока Кола.
:wink:

и да закачиш сида или сифилис...? бљак... :nesum:

па ја не се ебам со било кој па да закачам сида или сифилис омг

Прво ќе пробам да најдам ако не успеам идам на ризик

Rizik jak i mila dusa

Ke go turis i koga treba ke go izvadis, a ne da go kisnes vnatre!:vozbud:

Ризик јак,мила душа.. и да погинеш колку можеш ќе се спасиш!:)

Дечко темата е што би правел без кондом, а не што би правел со топла Кока Кола.
:wink:
Изгледа не ме укапира, не се тоа кеси кои се полнат со вода за да се прават коцки мраз потоа со нив, туку малине кеси без рачки за складирање храна :)..свати сега што ми беше поентата? Или ако не да цртам? :pos2:

lige nemojte bez kondom opasno e kavi se ne bolesti postojat denes.sega ako ste vo dolga vrska i ako ne se plasite od nesakana bremenost,toa e druga prikazna.na mene da mi se sluci da se nema kondom ili neka trce do najbliska prodavnica ili nema sex.

Ke go turis i koga treba ke go izvadis, a ne da go kisnes vnatre!:vozbud:

hahahahah..........abe brate nemora sve naednas da otide, malku e potrebno za da se sluci nekoja belja i opa po 9 meseci, TATOOOO !!! :D:D:D.....btw sekakvi bolesti u pm ima, ne se zaebavaj so toa, sho e povazno 1 sex ili da umres polse 5-6 godini od sida?......aj razmisli....:D:drk:

Абе за дупче ако треба шо треба ќе направите.... Божем ќе ви падне ако тркнете до негде да си купите или да оставите за друг пат..
Тики ај, немаме сите две глаи, па затоа простено ви е до негде:smir:

Смешни се коментарите на ризик јак.....али ваљда не знаете колку е јак кога ќе ви го прска некој мрсен чичко или грда баба со азот.....

Видео посветено на сите што сакаат на ризик јак

Јас си го штитам. Не сум си го нашол на буниште па да го клавам секаде, без скафандер.

Ako ne e imala devojkata odnos da sum i prv zosto da ne bez kondom inaku taka teska rabota.So kondom nisto rabota ne e toa dozivuvane kako bez kondom

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom