Без кое парче облека/моден додаток не можете?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel Nora
  • Време на започнување Време на започнување

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Немам приметено дали има претходно ваква тема отворено. Ме интересира вашето мислење. Без кој дел од облеката (фармерки, тесни маички, чизми...) не можете да го замислите својот плакар, или без кој моден додаток ( часовници, колани, бижутерија...). И машките се добредојдени.
Еве јас ке започнам. Јас не можам без фармерки и патики. Едноставно мислам дека не сум копмлентна без нив. Продожете вие:back:

Јас не можам без фармерки,сукњи, и високи чизми.А од модните додатоци дефинитивно не можам без часовник и бижутерија.:pipi:

Без фармерки и високи штикли не бидува :)

Под високи штикли подразбирам штикли кои не се пониски од 10цм:salut:

Без мојот часовник и бижутерија не можам:pipi:

Па не можам гола да одам и затоа не можам без многу работи!
Не можам без фармерка убава и тесна:), не можам без сукњички, не можам без блузички, сакам и џемперчиња, не можам без адидас патики, не можам без сандали и чизмички на штикличка, не можам без чанта, не можам без каиши, не можам без бижутерија поточно ланчиња и алки ... ааааа и не можам без пижамчиња :)
Сакам разновидна гардароба и не можам без мнооогу работи:)

Абе едно е сигурно,без облека никој не може,малку би било непријатно да се шетаме голи!Немам омилени делови,не можам без некои луѓе,другото ќе го преживеам.

Малку :oftopic: али се шо сакав да ве прашам е без кое парче облека не можете. Мислам дека бев доволно јасна. Свесна сум дека не можеме голи да шетаме, али темава е за тоа кое парче најмногу преовладува во вашиот плакар, и без кое не можете да се замислите:back:

Па најверојатно без алките кој се на мене 24/7....

Добро бе,добро еееееее..се вознемири.Без долна облека и без боди,особено зимно време,а и добра хулахопка.Сериозно.

Па, без долна облека за почеток...? :icon_lol:

Искрено... Јебеш сите парталчиња и тракатанци, ако претходно немам нормални фармерки, тренерка или дуксер, и добри патики. Не можам без уските панталони и каишот, без миничите и штиклите и маичињата, ама не можам ни без јадранките или шорцевите или бермудите. :)

Немам приметено дали има претходно ваква тема отворено. Ме интересира вашето мислење. Без кој дел од облеката (фармерки, тесни маички, чизми...) не можете да го замислите својот плакар, или без кој моден додаток ( часовници, колани, бижутерија...). И машките се добредојдени.
Еве јас ке започнам. Јас не можам без фармерки и патики. Едноставно мислам дека не сум копмлентна без нив. Продожете вие:back:
И јас исто :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom