Beyonce live in Zagreb 26.04.2009

• Креатор на темата Креатор на темата drama187
  • Време на започнување Време на започнување
D

drama187

Гостин
Аренби-ѕвездата Бијонсе Ноулс на 26 април 2009 година ќе настапи во Загреб. Со овој концертот, кој ќе се одржи во загрепска „Арена“ пејачката ќе ја почне својата европска турнеја која ќе трае два месеца - јавува „Вол стрит журнал“.Бијонсе, која важи за една од најпопуларните пејачки, со најголема заработка, во моментов е актуелна со албумот I Am... Sasha Fierce, кој концертно ќе го промовира на турнејата во 2009 година. Два дана по концертот во Загреб Ноулс ќе настапи во Виена, а следат концертите во Будимпешта, Прага, Ротердам, Париз, се' до концертот во Белфаст каде што ќе се заокружи турнејата.Промоторите во Хрватска се' уште официјално не ја потврдиле информацијата за настапот на Бијонсе.

aj ako ima organizirano nesto od kaj nas pa moze i ke se odi

Аренби-ѕвездата Бијонсе Ноулс на 26 април 2009 година ќе настапи во Загреб. Со овој концертот, кој ќе се одржи во загрепска „Арена“ пејачката ќе ја почне својата европска турнеја која ќе трае два месеца - јавува „Вол стрит журнал“.Бијонсе, која важи за една од најпопуларните пејачки, со најголема заработка, во моментов е актуелна со албумот I Am... Sasha Fierce, кој концертно ќе го промовира на турнејата во 2009 година. Два дана по концертот во Загреб Ноулс ќе настапи во Виена, а следат концертите во Будимпешта, Прага, Ротердам, Париз, се' до концертот во Белфаст каде што ќе се заокружи турнејата.
ZNAM ZA OVOJ NASTAN BIJONCE PRED NEKOJA NEDELA MI SE JAVI I ME POKANI LICNO DA I BIDAM GOSTIN NA DVE NUMERI DA SVIRAM NA BAS
PO SE IZGLEDA KE ODAM SE ZAVISI OD ZENAM DALI KE SE PORODI TOGAS AKO SE PORODI NE KE MOZAMKE MI BIDE ZAL

ААААААААААААААААААААААААААААААААААА кил....ако не отидам се џиткам од кров...

Ќе биде гужва... би сакала да одам:pipi:

Еве цена на карти (карти)
Куната е 8,5 денари. Значи карти од 1 категорија 50 евра, втора категорија 45, трета категорија 40 евра, партер 41 евро, 4та категорија 20 евра и вип ложа 97 евра :)

Има време...
Ако има од агенцииве нешто за 2-3 дена во Загреб и одење на концертот може ќе одам. Не ми се оди на еден ден само да утепам 30 саати во пат и да седам 2-3 саати само.
А за цените на овие аранжмани сигурно ќе почекаме уште месец дена додека не се објават.

билети
јас прво овие цени ги видов се извадив од памет :icon_lol:

Еве цена на карти (карти)
Куната е 8,5 денари. Значи карти од 1 категорија 50 евра, втора категорија 45, трета категорија 40 евра, партер 41 евро, 4та категорија 20 евра и вип ложа 97 евра :)

Има време...
Ако има од агенцииве нешто за 2-3 дена во Загреб и одење на концертот може ќе одам. Не ми се оди на еден ден само да утепам 30 саати во пат и да седам 2-3 саати само.
А за цените на овие аранжмани сигурно ќе почекаме уште месец дена додека не се објават.

билети

фала за цените, овие ме пукнаа не знаев кај да се обратам:)

rossonerka;2186631 [URL="http://www.worldticketshop.com/concerts/beyonce_tickets/39561_beyonce_zagreb" напиша:
билети[/url]

А зошто вака?
За АC DC koncertot vo belgrad ima isto stvarno vaka visoki ceni pa i do 11.000 dinari:toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom