Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум таков компјутерски Амиш. Ај сега да ме обучиш што да пишам во полињата порфавор:smir:.

Се исто пишуваш како во темата што е на програмчето, само тука не го инсталираш адонот инаку исти се полињата.
Држава: Хрватска
Оператор: Т-Мобајл
Телефон: 389 и сега бројот без тоа на почеток нулата пример 38971333444
Од кого е пораката, го пишуваш кодот доле и сенд :)

ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА НА firefox 3.5RC не РАБОТИ КАКО ADD-on....така да морав да се вратам на официјалната 3.01 верзија....ама белки ќе го управат и тоа!

Дали некој знае дали можат да се праќаат и во странство пораки преку програмчево?
Јас пробав во Австралија, ја пуштив, значи ми напиша -message send, ама не и' стигна на другарка ми:toe:. Мислам дека зависи и на кој оператор е приклучена таа, ама некој што знае повеќе нека пише:smir:

Пробај наместо 389, за Австралија таму како е

Пробај наместо 389, за Австралија таму како е
Пробав, значи наместо Хрватска како шо бараме за кас нас, побарав Австралија (61 е за таму) имаше два оператори и на едниот успеа да ја прати, на другиот не, ама после другарка ми ми рече дека не и стигнала, ваљда не е на ниту еден од тие два оператори.
Затоа прашував, некој случајно да не пробал успешно да прати пораки во странство :)

Пробав, значи наместо Хрватска како шо бараме за кас нас, побарав Австралија (61 е за таму) имаше два оператори и на едниот успеа да ја прати, на другиот не, ама после другарка ми ми рече дека не и стигнала, ваљда не е на ниту еден од тие два оператори.
Затоа прашував, некој случајно да не пробал успешно да прати пораки во странство :)

не бе златна, че остајш хрватска, а ќе пишиш 61

епа ти објаснав де, наместо Хрватска - Австралија побарав:toe: нема забуни тука

Вака проба ли

Земја: ХРВАТСКА
Провајдер: Т-мобајл
Број: 61ххххххххх
Фром: блабла
текст: бла бла
и доле тоа шифрата код...

Вака проба ли

Земја: ХРВАТСКА
Провајдер: Т-мобајл
Број: 61ххххххххх
Фром: блабла
текст: бла бла
и доле тоа шифрата код...
Еј не пробав така, јас пишував земја Австралија, а може вака ко што кажуваш е финтата.
Пуштив сега, ми напиша sent, па ќе ми каже другаркава ако и' сигнало, па ќе кажам јас овде:smir:

Провери си ПП, адреса домашна ти пуштив, кафе да ми пратиш (да ме частиш) хуахахахау се зезам :)

кај да е ќе ги скинат за нас... не е македончето за вакви работи :pos2:

ne e za nas ova , lom ke gi naprajme
И ја така викам сеа само што го инсталирав и одма 3 пораки
За проба за ова за она и ќе стане ко што беше космофон со бесплатни пораки,да ти стигаат пораки без везе
Али ај да мислиме и на ведрата страна 150 збора ова е јако

150 карактери, не збора :)
Да беше 150 збора, јас цела реченица во збор ке ја претворев. :duel:

До Германија без проблем :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom