Бесплатни Rapidshare акаунти

• Креатор на темата Креатор на темата Cosmic^Blue
  • Време на започнување Време на започнување

Cosmic^Blue

---(•Cosmic••Energy•)-»»
Член од
11 јули 2009
Мислења
8
Поени од реакции
2
Од овде можете да си земете бесплатни рапидшер акаунти, се што е потребно е мала кратка регистрација, емаил, кликање на линкот и се е завршено. Секој дневно се добиваат по 10 рапидшер акаунти, Unsecure, па пробајте си ја среќата. Јас 2 добив во рок од 2 дена со мн емаили регистриран хехе. Кликензи овде за регистрација.

Фала брат. А не ја ќе давам 100 денари за краден ццццццццц
ова е анлимитед даунлоад
и плус беЗ парички е
абе имаш некој до 2011 година ? Тогаш ќе одам војска па неам интернет и неможам да дојдам на кајгана
а?:vozbud:
плис

АХаххахаа не заебавај бе, сеа овие ти се Unsecure акаунти, таман се за 2-3 дена доста ти е, кој сака нека се зачлени на 2 дена еден акаунт зема сигурно:)

Па како пишува анлимитед ? Ме зајбаваш сеа ? Епа тогаш нешто има таму крадеш пари ? АБе ти си хакер нели ?
Ај прати ми мсн по пп па ќе хакнеме нешто ја незнам како може да викат какер овие нешто не е у ред абе брат ти знаеш дека ме излажа сеа
неможам војска да одма
одам^
ok ?
Ајде чекам поззз
фала ногу
брат

ај објаснете шо е финтава со рапидшеар??????? :kesa::kesa::kesa:

Абе брат нети личи на твојте години да лажеш
брат овие шо читаат имаат наочари шо мислеш ?абе брат како може ја да си ставам наочари ? ја едни ставив ама гледам темно бидејки се за сонце а ја мислев сум ослепел :uvo:

ај објаснете шо е финтава со рапидшеар??????? :kesa::kesa::kesa:
абе пост под пост пишувам за тебе абе брат па рапидшер незнаеш шо е и дечково има акаунти за бес пари а иначе се со пари ама братов е добар
БРАВО БРАТ НАЈДОБАР СИ

За македонија, MacedonianShare акаунти!

За македонија, MacedonianShare акаунти!

да дае господ да се исереш на спиење....

Aбе немој сеа такви клетви коа јас ти даам рапидшер акаунти сеа ќе ви кажам зашто се потребни,еднаш видов уште од архивата некој го бараше кум во рапид и некој му дал филмот од 10 линкови или така нешо и сеа овој махеров проценил дека е малце за еден филм па му рекол:не брат не верувам филмовиве мора да се до 30 линкови и ок типов чим така нашол некој од 90 линкови и му ги дал овој му удрил фала
по некое време пишал абе филмов го симнав цел ама португалески е брат иначе фала

хахаахах ај сеа падна ремет...

kIRe9 od kaj si brat ?
ovaka mislam deka admin treba da bides

kIRe9 од кај си брат .мислам дека админ ке бидес
бравос брат ти си од кицево или цициново а мозда и облесево

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom