Benq-Siemens

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Sho mislite za novata marka Benq-Siemens....Dali neso se smeni odkako Benq go kupi Siemens(kvalitet,dizajn...)

Decko mi go kupi pred 5dena i vednas morase da go smeni,bidejki mu paga mrezata na sekoi 5minuti,polos mobilen ne sum videla,na dizajn e mozebi privlecen,no na opcii e tesko sranje!

срање, мајка му на едно другарче го имаше сл. проблем ко дечкото на саша. шкарт. го однесе и и` го сменија... совет:фуј!

Boomerang напиша:
Sho mislite za novata marka Benq-Siemens....Dali neso se smeni odkako Benq go kupi Siemens(kvalitet,dizajn...)
Ништо нема да се промени се ке остане.....
Сименс не го биваto e to

Boomerang напиша:

да, создадоа сименс со 2мегапикселна камера и пропаднаа...

Ништо нема да се промени се ке остане.....
Сименс не го биваto e to

како бе сименс не го бива ви текнува ли на моделите м35 м55 с55 па ако има поиздржлив телефон од таја м55ката дајте го ке му напрајме исто шо има преживеано м 55 тел е купен ко излегоја м55 го користев прво јас па татко ми па сега чичко ми телефонот шо се нема преживеано има паднато од 3 ти има пливано в умивалник има седено на дожд прегазен е со кола и нема на сервис отидено сега почна малце да му слабеј батеријата

друже тоа е сименс ... бенк сименс се поновите модели ... и мене баш ме интересира како се покажаа пример S88 или слично ?

епа тие не се покажаа ама реплицирав дека рече членот сименс срање

Siemens bea mnogu dobri telefoni na pocetokot. Ako ne vi teknuva bea masiven proizvoditel na telefoni uste pred da pocnat da bidat tolku zastapeni Samsung (imase Samsung televizori, klimi, ali telefoni mnogu redko). Duri koga ce vidis covek so Samsung ce se iznasmeis so se vika - ali sega e drugo.

Simensite bea zakon.

Ali za zal bankrotira firmata i morase da se prodade na Benq. A pak Benq ja posraa cela rabota.

Порано тетин ми имаше Сименс SL 45i, многу добар телефон беше, издржлив, никогаш се немаше укочено, за паѓање мрежа да не правиме муабет.
Ама една другарка има сега Benq - Siemens и со секој изминат ден, се повеќе и повеќе се разглобува.

Искрено, откако се споија, не би купил никогаш. Имав сименс А60 и бев презадоволен. Успеа да преживее пропаѓање во буре полно со вода, само со ставање на нова батерија.

Еден другар купи S88 пред една година. Сега е разглобен усте малце му фали за да се разглоби цел. ЈА НИКАД НЕ БИ ЗЕМАЛ

hahahahahahahahha sto zborite be. Driver zaso e njubomoren zaso mojot e sega bolji od negoviot taka vika. Mobilniot si se drzi dobro. Samo od vreme na vreme mi otkazuva ama toa e normalno niso ne e trajno!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom