Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
-Греота е да ја плукаш ракијата. Кога ти е веке во уста, поарно голтни ја. Мислам ако јас ја применувам оваа процедура, така би постапил.JuveFan напиша:Јас знам една старска финта, ама многу лоша е. Земаш ракија (бела ракија) и ја чуваш некои си 20 секунди во уста, па ја плукаш. Така за 5 мин 3 пати треба да направите и цел ден ќе имате сјајно бели заби. Се препорачува алкохоличарите да не го употребуваат овај метод![]()
Seriozno dobro dejstvuva rapid white-ov ili sepak nema vrska so toa sto go reklamiraat??Dejana напиша:Abe rapid white zemete si i se e reseno.. znam bidejki majka mi go koristese pred nekoja godina da ne vi se veruva i seuste i se beli zabite.. jas ne mozev posto nekako gadno mi bese celiot toj proces na drzenje vo usta no sega ovo novovo sto go gledam so cetcinja au.. lele reklama za top shop hahahhah.. pa na toa mi tekna:smir:
Така глеќта се оштетува , ич не е препорачливоDzish напиша:Јас сум слушнал да се истријат забите со лимон... обелувале. Ама по одредено време некако пожолтуваат многу повеќе од нормално и + тоа не се вади... ова е искуството на еден мој стрико![]()