Белградскиот Фантом

Добро, прашање е сеа да ли се ова истите спецификации и за цајканскиве Крајслери. Сепак се чини дека се модифицирани модели, како порано голфовите што биле.

Gravity Grave напиша:
Добро, прашање е сеа да ли се ова истите спецификации и за цајканскиве Крајслери. Сепак се чини дека се модифицирани модели, како порано голфовите што биле.

Овие 100% се стандардни. Не се чепкани, а ги има и со 2 литарски мотор, малку се со 2.5.

Pooooleka...ne mnogu brgu, ama popoleka pocnete da rastete, aj za ova klinecov Wolfsburg-ski i taka i taka , ama eden advokat ???? :) !!!!

concrete напиша:
Pooooleka...ne mnogu brgu, ama popoleka pocnete da rastete, aj za ova klinecov Wolfsburg-ski i taka i taka , ama eden advokat ???? :) !!!!
Немој само да ми кажеш дека се ова ти личи на уште една теорија на конспирација?:helou:

Gravity Grave напиша:
Немој само да ми кажеш дека се ова ти личи на уште една теорија на конспирација?:helou:

Ne be....valjda gledas kakvo e zdravstvo vo Makedonija :):):)!!!Pu..pu...daleku bilo....!!!

concrete ме гибаш а а?:)

Ако барем Вофлбуршки клинец ме викаш :) убав прекар :) хахаха

dcastalley_1929_31836999

Aj compadrito...da ne se lutis .. Eve ti idea za marcipan torta za sledniot rodenden ..:)

Батали Чарџери, Чаленџери, Мустанзи....Нај интересно за бегање од џандари е Ariel Atom. Додека да тргнат мускуловците Ариелот ќе избега до Куманово :)
Еве податоци и сликичка.

r1ot-banner.jpg

Ako veke odis na takvo nesto , ova e realno ...kolku tolku ...po cena :):)!!!
A po performansi e mnooogu blizu....

Еве уште едно од 1976 по улиците на Париз.
Закачена камера на највероијатно некој Мерцедес, онака поспортски од тој период, улиците не се затворени, се вози со нормален сообраќај а возачот е професионален тркач.
Клод Лелуш, режисерот, бил уапсен во 1976 кога ова се појавило.
Филмот се вика Rendez-vous. Tрае околу 9 мин.

Уште нешто!

Струмикс напиша:
Еве уште едно од 1976 по улиците на Париз.
Закачена камера на највероијатно некој Мерцедес, онака поспортски од тој период, улиците не се затворени, се вози со нормален сообраќај а возачот е професионален тркач.
Клод Лелуш, режисерот, бил уапсен во 1976 кога ова се појавило.
Филмот се вика Rendez-vous. Tрае околу 9 мин.

Уште нешто!
Пичи на црвено нема гајле :zver:

П.С Убава прошетка низ град.

Ми се бендиса Ариелот...како и тортата на concrete...

А инаку „Француското фантомирање” не е баш реална со звукот...

Забележете кога ги разминува Renault 4 и Citroen 2CV(Спачекот) моторот на Поршето (По звукот ечи како 911-ка од 100км можам да го познам тој звук) ечи што...небаре на 6000rpm а ги поминува баааавно...

Volkswagen напиша:
Ми се бендиса Ариелот...како и тортата на concrete...

А инаку „Француското фантомирање” не е баш реална со звукот...

Забележете кога ги разминува Renault 4 и Citroen 2CV(Спачекот) моторот на Поршето (По звукот ечи како 911-ка од 100км можам да го познам тој звук) ечи што...небаре на 6000rpm а ги поминува баааавно...
И мене малку ми беше чудно

Колку што гледав по нет, колата според некои е Ферари 250 ГТО, според некои Мерцедес 6.9.... А ми бучи и мене како боксер машина, а звукот што не е баш синхронизиран, не е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom