Gravity Grave
Voice of the Voiceless
- Член од
- 27 март 2006
- Мислења
- 774
- Поени од реакции
- 11
Добро, прашање е сеа да ли се ова истите спецификации и за цајканскиве Крајслери. Сепак се чини дека се модифицирани модели, како порано голфовите што биле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gravity Grave напиша:Добро, прашање е сеа да ли се ова истите спецификации и за цајканскиве Крајслери. Сепак се чини дека се модифицирани модели, како порано голфовите што биле.
Немој само да ми кажеш дека се ова ти личи на уште една теорија на конспирација?:helou:concrete напиша:Pooooleka...ne mnogu brgu, ama popoleka pocnete da rastete, aj za ova klinecov Wolfsburg-ski i taka i taka , ama eden advokat ????!!!!
Gravity Grave напиша:Немој само да ми кажеш дека се ова ти личи на уште една теорија на конспирација?:helou:
Пичи на црвено нема гајлеСтрумикс напиша:Еве уште едно од 1976 по улиците на Париз.
Закачена камера на највероијатно некој Мерцедес, онака поспортски од тој период, улиците не се затворени, се вози со нормален сообраќај а возачот е професионален тркач.
Клод Лелуш, режисерот, бил уапсен во 1976 кога ова се појавило.
Филмот се вика Rendez-vous. Tрае околу 9 мин.
Уште нешто!
И мене малку ми беше чудноVolkswagen напиша:Ми се бендиса Ариелот...како и тортата на concrete...
А инаку „Француското фантомирање” не е баш реална со звукот...
Забележете кога ги разминува Renault 4 и Citroen 2CV(Спачекот) моторот на Поршето (По звукот ечи како 911-ка од 100км можам да го познам тој звук) ечи што...небаре на 6000rpm а ги поминува баааавно...