Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Продолжувам се до крај! И да не сум во правотврдам, оти несакам да попуштам ... И се разбира победувам секогаш, оти или му се здосадило на соговорнико да ми објаснува или навистинатоа што го тврдам е така! Најчесто вторава опција!

зависи со кого се карам , ако се карам со глупаци кои глупости ми одговараат и везе си немаат ондак напуштам ... ако има дебата и се знае за што се караме ондак идам до крај макар и тепачка сеа тоа е тоа ....

A, ima li potreba da prodolzuvas da se karas so nekoj koj e tolku samouveren vo sebe ? Nema nisto da postignes so toa. Ke postignes nesto, samo ako se trgnes na strana i gledas seir - ke go iznerviras uste poveke. Neka se nervira toj, zosto pa jas? Jas ke bidam moralniot pobednik, vo sekoj slucaj. :)

Ако се расправам со тешки глупачишта и гледам дека расправата
не оди нигде и не можеш да им докажеш ништо,си идам и чекам времето да покаже дека сум била во право.
А ако знам дека сум во право и гледам дека личноста сфаќа дека греши продолжувам до крај.

so koj i da e do kraj se karam zaso sum mn tvrdoglava licnost i imam inat u sebe pa zatoa dodeka ne popustat jas SEkaraM

веќе кревам раце..се предавам од карање..не бива не се разбираат луѓето околу мене...

Prodolzuvam da se karam ama ko ke mi pukni filmot si velam deka ne vredi da se zamaram i da me nema
:angry1:

зависи до ситуацијата.. . но обично продолжувам. .. полн сум инат јбг :)

i edno i dr..najcesto prodolzuvam no se zavisi od situacijata
tvrdoglava sum mn mn mn no mn i popustam

Оти сум мн инатлив некој пат иде и до тепачка зависи как си расположен

најчесто продолжувам ама ако е гадно се кријам и кога ситуацијата ќе се смири напаѓам и враќам мило за драго:tapp:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom