Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи со кого и за што се карам. Обично ако сум убедена дека сум во право си стојам на тоа. Ако другата страна е виновна, се карам бидејќи сакам да се реши проблемот, не сакам да се бега. А ако сфатам дека нешто е моја грешка, тогаш не се карам, гледам да ја смирам ситуацијата и да објаснам зошто сум направила тоа што сум направила и да побарам прошка.:toe:

Никогаш не се карам, примитивно е, но често се расправам и не се повлекувам се додека имам разумни аргументи, а потоа, или ликувам, или се извинувам:toe:

Ако сум крив или прав секогаш останувам :pos2::pos2::kesa::baeh:

Ако сум во право се карам, изнесувам факти и аргументи, а ако не сум во право се повлекувам :toe:

Mnogu sum tvrdoglava i golem inat..Nikogas ne begam i ne se predavam :pred: Dali sum vo pravo ili ne sekogas se karam do kraj, se dur ne iskoci po moe :baeh:

зависи за што, некогаш се откажувам и воопшто не ни почнувам расправија, а некогаш не само што не бегам, него продолжувам да се карам додека другата страна не се предаде, а и тогаш одам по нив и мрчам :pipi:

Зависи од моментот,зависи за што станува збор и зависи од временскиот интервал.:pipi:

Да се повлечам нема шанси чим сум почнала нешто го терам до крај па така и за карањето.Гледам да не бидам таа која ја започнала караницата ама веќе кога сум навлегла во нешто такво не попуштам:pipi:

Па... зависи од ситуацијата.. обично одам до крај.. па што сака нека биде.. кога веќе нешто почнало подобро да завршии..! Нејќам да ги оставам работите нерасчистении :wink::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom