Бегам подалеку од...

• Креатор на темата Креатор на темата SeXy LiPs
  • Време на започнување Време на започнување
Бегам од луѓе што се полни со предрасуди на кои единствена цел им е да го зголемат нивото на стигматизација, оние кои не знаат да живеат во својот живот туку си лечат комплекси на животот на другите,бегам од нафурани луѓе што не ја сфаќаат вредноста на другите, од квази фраери и фраерки самопрогласени интелекти...
Бегам и од себеси кога не можам да се изборам со претходно споменатите категории на луѓе и пак по одредено време се вракам, затоа што се додека бегам имам чувство дека она од што бегам ми е зад петиците и ќе ме стигне кога -тогаш.

Од искомплексирани луѓе, па од неинтелигентни почесто, иако мислам дека се ментално хендикепирани и не треба да се осудуваат, ама желудников ми се згрутчува кога некој ќе каже некоја глупост. Исто бегам и од луѓе кои не знаат да ценат некого како личност, кои мислат дека тие се на врвот, сите други се под нив, што значи многу уфилмани.

...од подли луѓе што живеат само за да им наштетат на другите, од ископлексирани створења, од нечовечни луѓе...

Реалноста.. Илузијата мириса подобро..

Од лицемери и од непожелни личности кои се накотија....

Не бегам од нешто, она што не го сакам до мене само си оди..:wink:

Од лицемери бегам,со будали луге на крај не можеш да излезеш па затоа бегам и од нив и бегам кога треба да бегам:salut:

Од луѓе што шират негативна енергија околу нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom